AXIÁL Híradó különszám az AgrárgépShow alkalmából (+magazin)

AXIÁL Híradó különszám az AgrárgépShow alkalmából (+magazin)

A január 24. és 27. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow szakkiállításra az AXIÁL Híradót szerkesztő és író kollégáink egy különszámmal készültek. A neves esemény előtt jelent meg a magazin, melynek tartalmából mo

Sorkövető munkagépfüggesztő-keret

A tavaszi szezon előtt új termékkel bővítettük munkagép kínálatunkat – kereskedelmi forgalomba bocsátottuk a vevőtalálkozóinkon és a tavalyi AgrárgépShown bemutatott mAXI-CAM univerzális sorfelismerő munkagépfüggesztő- és kormányzó-keretünket. Az eszköz száz százalékban haza fejlesztés és gyártmány – munkatársaink, valamint külső fejlesztő- és gyártó-partnercégeink közös eredménye. Bővebb információ a cikk alján található magazinban!

 

 

Fendt 211 V Vario „2018 Év Traktora” a speciális traktorkategóriában

Az AGCO/Fendt szokásához híven integrálja a nagytraktorok műszaki megoldásait a kisebb szériákba. Idén a kompakt Fendt 200 Variót és a 200 V/F/P Variót frissítette fel, számtalan újítás mellett automatikus kormányzással; már a gyümölcs-, szőlő- vagy komlóültetvényes gazdák is profitálhatnak ennek ökológiai és ökonómiai előnyeiből. A traktorok háromhengeres 3,3 literes AGCO Power motorja megfelel a Tier3B károsanyag-kibocsátási szintnek.

 

Minden, ami Framest…

A gyökerek. A társaság alapítói családi hagyományként örökölték a fémipari gyártás szeretetét, melynek nyomai évtizedekre nyúlnak vissza. Komádiban, a „Bucsi” és „Zörgő” üzemben kezdte inasként tanulmányait a tulajdonos édesapja. Keze nyomát őrzik az Erzsébet híd pillérjeinek kézzel vert szegecsei, a tanoncévek emlékét pedig az 1931-ben megjelent ipari almanach, mely „messze a környék legmodernebb üzemeként” említi a Bucsi József vezette céget.

 

 

Monosem hírek az Agritechnicáról

Nyugodtan kijelenthetjük, gőzerővel fejleszti a Monosem az elektronikát éppúgy, mint a különböző vázkonstrukciókat vagy az adagolóelemek hajtását. Alapvető cél a lánchajtások elhagyása, kezdve a az NG Plus Me vetőelemmel, amelynek nevében az M a gép paralelogramma-karjába beépített Monoshox lengéscsillapítót jelenti. Ez segít még pontosabban tartani a mélységet és a tőtávolságot, nagyobb vetési sebességgel. Az NG Plus M az ún. „Cable drive” flexibilis kardánhajtással is rendelhető lesz. Tovább információ a magazinban!

 

Bemutatkozik a legkisebb Manitou teleszkópos rakodógép

A közelmúltban mutatta be a Manitou az MT-széria legkisebb tagját, a 420-as típust. Kompakt méreteivel ideális munkatárs szinte bármilyen területen. Az összkerékhajtásnak és a három méternél kisebb sugarú fordulókörnek köszönhetően kiválóan dolgozik szűk, egyenetlen és nehezen megközelíthető helyeken.

 

 

Garantált élmények az AGS kiállításon

Közeleg a legnagyobb hazai mezőgazdasági kiállítás, melyet minden év január utolsó hetében rendeznek meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A hatalmas és látványos standdal készülő AXIÁL Kft. 2018-ban is szeretettel várja a látogatókat. Hogy miért lesz érdemes a D pavilonban látogatni? Kiderül magazinunkból!

 

Forrás és kép: AXIÁL Híradó különszám 2018. január

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek