ARCUSIN-nal könnyebb

ARCUSIN-nal könnyebb

A bálák megfelelő helyre történő eljuttatására nem csak a teleszkópos rakodógépek képesek egyedül. Az ARCUSIN nagybála gyűjtő és kazlazó géppel is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan célba érhet. Figyeljen, a MANAX Kft. ajánlata következik.

 

 

Minimum két teleszkópos rakodó munkáját képes kiváltani és teljesen mindegy, hogy milyen terményt, mekkora bálamérettel (keresztmetszet) és milyen bálázóval készült bálákról van szó, az ARCUSIN-nal a lehető legkisebb költséggel tudjuk a bála mennyiséget a megfelelő helyre juttatni - egy erőgép, egy gépkezelő és az ARCUSIN.

Gyorsan egy tökéletes kazal a tábla szélén. Ezeket a gépeket olyan cégek alkalmazzák, akiknek fontos a gyorsaság és a gazdaságos üzemeltetés. Az ARCUSIN segítségével nincs szükség rakodógépekre a kazal elkészítéséhez. Higgyen nekünk, alternatívát kínálunk!

Kialakítása:

Bálafelszedő a jobb oldalon, fotocellás érzékelőkkel, tarlókerékkel, Váztól független felfüggesztés, meghosszabbítható teleszkópos bálagyűjtő felület, így lehetséges, hogy egy típus kétféle kapacitással bír. Teljesen automatikus bálagyűjtő felület, speciális támasztó és tartó karokkal, elektronikus kezelőegység a fülkében az automatikus üzemeltetés beállításához és a működés nyomon követéséhez. Tandem futómű – 435/50 R 19,5 gumimérettel.

Kérdéseivel bátran forduljon a MANAX Kft. munkatársaihoz!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek