Aktuális állásajánlataink 2018.04.26-tól

Aktuális állásajánlataink 2018.04.26-tól

4 munkakör, 6 telephely, 7 állásajánlat. Ezek közül csemegézhetnek azok, akik szívesen dolgoznának az AXIÁL-nál és az adott álláshirdetésnek megfelelő képzettséggel rendelkeznek. Na, de lássuk közelebbről a nyitott pozíciókat!

Alkatrész értékesítő – kiszállító munkakörbe keresünk kollégát debreceni, valamint kerecsendi telephelyünkre. Elsősorban olyan mezőgazdasági gépszerelő, autószerelő vagy műszaki végzettségű kollégát, aki rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal és szerelői vagy raktározási tapasztalattal. Előny a jó kommunikációs készség és a számítógép felhasználói szintű ismerete.

 

Földmunkagép mobil szervizszerelőt keresünk Üllőre. Az ideális jelölt rendelkezik építőgép-, autó-, vagy gépjárművillamossági szerelő végzettséggel, sőt szerzett már néhány éves gyakorlatot is. Előnyt jelent az elektrotechnikában, hidraulikában szerzett jártasság és az önállóság.

 

Keressünk a hiányzó munkatársakat - kép: Pexels.com

 

Gépfelkészítő munkatársat keresünk Szolnokra, aki a használt mezőgazdasági gépeket felkészíti az értékesítésre. Ezek a gépek takarítását, apróbb festési munkákat, javításokat is magában foglal, azok állagmegóvása érdekében. Természetesen a gépek rakodásában való részvétel is a munkakörhöz tartozik. A pozícióra géplakatos, autófényező, esetleg autószerelő végzettségű jelentkezőket várunk.

 

Szűcs Zsolt 2001 óta dolgozik az AXIÁL Kft.-nél. Alkatrészes üzletkötőként kezdte, majd a helyi szervizes csapat irányítását, később az ügyfélkapcsolati vezetői posztot bízták rá. Jelenleg a vállalkozás északkelet-magyarországi régióigazgatója. – kép: AXIÁL Kft.

 

Mobil szervizszerelőket keresünk Debrecen, Dombóvár, Nyíregyháza telephelyekre. Szintén mezőgazdaságigép-, autó-, vagy gépjárművillamossági szerelő végzettségű jelöltet képzeltünk el, aki egyúttal rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal is. E munkakör esetében az önállóság szintén kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen a mobil szerelő legtöbbször úton van és egymagában száll ki a partnerhez, hogy segítséget nyújtson számára.

 

Szűcs Zsolt, északkelet-magyarországi régióigazgató szerint:Olyan munkatárssal dolgozunk szívesen együtt, aki empatikus és jó a kapcsolatteremtő képessége. Mi egy nagyon összetartó és jó hangulatú közösség vagyunk, szeretjük néha munka után együtt kiereszteni a gőzt és rúgni a bőrt. Nagyon fontos, a mindenkori segítőkész hozzáállás, a tanulni, illetve fejlődni akarás is. Aki ilyen és megfelel a kiírás szakmai feltételeinek, azt szívesen látjuk a csapatunkban!

 

A teljes álláshirdetéseket, a jelentkezési határidőket és elérhetőségeket IDE kattintva tekintheti meg! Várjuk jelentkezését!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek