A Walterscheid Powertrain Group új logisztikai központot nyitott

A Walterscheid Powertrain Group új logisztikai központot nyitott

Az értékesítési és szerviztevékenységek fokozódásának hatására a Walterscheid Powertrain Group új logisztikai központot nyitott Kerpenben, a Rajna-vidéken.

A 9000 négyzetméteres raktár központi logisztikai csomópontként szolgál a Walterscheid Powertrain Group több mint 20 európai szervizközpontjának és globális forgalmazói hálózatának.

A cég beszámolója szerint a logisztikai központ teljes szolgáltatását a Hellmann Worldwide Logistics végzi. Dinamikus raktározást használnak, amelyet egy raktárkezelő rendszer irányít. Jelenleg több mint 7000 különféle cikket tartanak nyilván. Ezen felül a Walterscheid termékek teljes ellátási láncát innen koordinálják központilag – a bejövő logisztikától, a raktározáson, a készletgazdálkodáson, az értékesítésen át egészen a vevőszolgálatig és a visszautas logisztikáig.

 

 

Kerpenben található telephely a kölni nagyvárosi régió közepén fekszik, amelyet jó az infrastruktúra és a lohmari főüzemhez való közelség miatt választottak.

„Kerpenből kiváló összeköttetésben vagyunk az európai közlekedési hálózattal, akár közúton, vasúton, a tengeri kikötőben vagy a légi áruszállítással, amelyhez a Hellmann logisztikai hálózatán keresztül kapcsolódunk” – nyilatkozta Wolfgang Lemser, a Walterscheid Powertrain Group vezérigazgatója.

„A társaság megalakulása óta a megbízható alkatrészellátás, a technológiáinkhoz, termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatások átfogó kínálata mindig is erős volt vállalatunknál. Az új logisztikai raktárral megteremtjük a feltételeket ahhoz, hogy a következő években is fenntartsuk ezeket magas színvonalon, és hogy optimálisan kiszolgáljuk növekvő piacainkat Európában és világszerte” – mondta Lemser a megnyitón.

 

 

További információt az AXIÁL Kft. által forgalmazott Walterscheid termékekről üzleteinkben, illetve alkatrészes területi képviselő kollégáinktól kaphat!

 

Forrás és kép: agrarheute.com

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

 

AgrárgépShow díjas központi zsírzórendszer a Walterscheid-től

 

A hajtástechnikában fontos a forgó, teljesítményt közlő kardántengelyek karbantartása. A Walterscheid új, az AgrárgépShow pályázatán PRÉMIUM Elismerő Oklevélben részesített központi zsírzórendszerével egyszerűbb a dolgunk, mint valaha! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek