A viszontlátás öröme

A viszontlátás öröme

395 volt munkatárs találkozott újra a Fendt Fórum kiállítótermében 2018. október 11-én. A 39. „öregdiák” eseményen azok az alkalmazottak vettek részt, akik egykor a Fendt leányvállalatánál, a Kemptener Maschinenfabrik-nál és Marktoberdorf-ban dolgoztak.

 

 

A volt, és a még aktív fendteseket az AGCO / Fendt menedzsment vezetője, Peter-Josef Paffen üdvözölte, aki tájékoztatta a jelenlévőket a vállalat fejlődéséről, valamint köszönetet mondott nekik a sokéves elkötelezettségükért. Az aktuális értékesítési-, kutatási-, és munkaerőt érintő fejlesztéseket, továbbá a Fendt Full Line kínálatot is bemutatta a vezető, aki elmondta: „A Fendt erősebb, mint valaha!” A wadenbrunn-i Fendt Szántóföldi Napokról szóló rövidfilm is bemutatásra került, így a nyugdíjasok is élvezhették a Fendt-év kiemelkedő eseményét. Michael Schnitzer, az üzemi tanács elnökének rövid beszéde után a korábbi alkalmazottaknak elegendő idejük volt arra is, hogy nyugodt, kellemes légkörben a közös évekről és pillanatokról beszélgessenek.

 

 

Első alkalommal vett részt a rendezvényen Beyaz Bahattin. „A régi munkatársakkal való találkozás aranyat ér számomra” – mondta a 64 éves férfi. „Hosszú ideig dolgoztunk együtt, néha több időt töltöttem a velük, mint a családommal. Itt vagyok, mert hiányoltam őket.” A Fendt-nél 48 évig, különböző helyszíneken és pozíciókban dolgozott Beyaz Bahattin. Mielőtt nyugdíjba ment a képzőműhely oktatója volt. „Már öreg vagyok, de mindig keresek valami újat, amivel foglalkozhatok. Soha nem lehet abbahagyni a tanulást”, mesélte mosolyogva.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek