A SZIE címzetes mezőgazdasági gépészmérnöke lett a profi szakember!

A SZIE címzetes mezőgazdasági gépészmérnöke lett a profi szakember!

Szombaton tartotta a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar Tanácsa az egyetem aulájában a Tanévzáró Ünnepi Tanácsülését, melynek keretén belül Háy János, Fendt szervizmérnök kollégánkat címzetes mezőgazdasági gépészmérnöknek nyilvánították.

A 10:30-kor kezdődő rendezvény dékáni köszöntővel vette kezdetét, majd a kitüntetések átadása követte. Az elismerésben részesülők között nagy büszkeségünkre Háy János kollégánk is szerepelt, akit előzetesen terjesztettek fel a tiszteletbeli mérnöki címre, melyet végül sok éves, a Fendt gépek javítása terén szerzett szakmai tapasztalatáért kapott meg.

 

Kép: Balázs Gusztáv / SZIE

 

Háy János 1977-ben kezdte szakmai pályafutását személy- és tehergépkocsik javításával, de rövid időn belül kapcsolatba került a mezőgazdasági gépekkel is. 1997-ben kezdett az AXIÁL Kft. pécsi telephelyén dolgozni, ahol mint mobil szervizszerelő Zetor traktorok, Manitou rakodók és munkagépek javítása tartozott hozzá. A szakember 2002-től immár a bajai központban a Fendt gépek vezető szerelője, illetve szervizmérnöke lett. Főbb feladatai közé tartozik a Fendt vevőszolgálattal, az AXIÁL Kft. termékmenedzsereivel, területi képviselőivel, valamint a partnerekkel történő kapcsolattartás. A gyártó felé fejlesztési javaslatokat tesz, illetve közvetít, munkaköréhez tartozik a reklamációk kezelése, a garanciális és szavatossági ügyek intézése, a szakmai információk fordítása és a szerelők, partnerek oktatása. Végül, de nem utolsósorban a Fendt traktoroknál felmerülő technikai problémák megoldása.

Az AXIÁL Cégcsoport munkatársai ezúton is gratulálnak Háy János kollegának a kitüntetéshez!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

 

Kép: AXIÁL Kft.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek