A Múzeumok Éjszakája egyik leglátogatottabb miskolci helyszínén jártunk

A Múzeumok Éjszakája egyik leglátogatottabb miskolci helyszínén jártunk

Június 22-én 16 órától rendezték meg 2019-ben a Múzeumok Éjszakáját a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-nél. A tavalyi esemény mintájára az AXIÁL Kft. idén is megjelent gépeivel a helyszínen.

Az MVK Zrt. 7 éve szervezi meg a Múzeumok Éjszakáját saját telephelyén, ahol 1950-es, 60-as és 70-es évekbeli „old timer” járműveket állítanak ki, de ezek mellett mindig megfordul egy-két különleges látnivaló is, mint például egy 1917-es Ford T-Touring és egy 1927-es Dodge Senior Six.

 

 

A Magyar Honvédség is tartott járműbemutatót, illetve hozott érdekességeket a nagyérdeműnek. A Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola azt szemléltette, milyen egy vakvezető kutya segítségével közlekedni. A Miskolci Önkormányzati Rendészet a munkakutya bemutatót tartott, valamint a látogatók lovagolhattak is a lovasrendőrök lovain.

 

 

Számos gyerekprogram: lufihajtogatás, trambulin, arcfestés, gyerekműsor volt még látható. Majd az este hátralévő részében 22 óráig pedig egy DJ szórakoztatta a teljes közönséget a 90-es évek legjobb zenéivel.

A kiállított járművek között voltak az AXIÁL Kft. gépei is, melyeket szintén sokan megcsodáltak. Miskolc egyik leglátogatottabb Múzeumok Éjszakája helyszínén, 2019-ben a látogatók száma ismét „csúcsot döntött”, 4500 vendéget regisztráltak.

 

Kép: MVK Zrt. Facebook

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás: mvkzrt.hu

 

 

Nyárindító horgásznap

 

Több kollega kérésének eleget téve nyárindító horgásznapot szerveztünk az IZSÁKI Horgászcentrumban 2019. június 15-én. Hozzávetőleg 90 dolgozó és kísérő családtag jelent meg a rendezvényen, amely szép, napsütéses időben zajlott. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek