A művelt ifjúságért

A művelt ifjúságért

A „III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány” leköszönő elnöke, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi 5.000.000 Ft összegű támogatást adott át az alapítványnak az iskola ballagásán.

 

 

A felajánlást meghatározott célokra: „Az év pedagógusa”, „A legkreatívabb tanár”, és „A legkreatívabb diák” megválasztására használhatják fel. Míg az első címet titkos, elektronikus szavazáson keresztül, az utóbbi két címet pedig javaslatok és az alapítvány kuratóriumi tagjainak döntése alapján nyerhetik el a kiválasztottak.

Ez a nagyösszegű támogatás szép lezárása annak a többéves áldozatos munkának, melyet Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi az alapítvány elnöki pozíciójában végzett a III. Béla Gimnázium diákjainak és pedagógusainak támogatása érdekében. A leköszönő elnök és férje, Harsányi Zsolt szintén az iskola tanulói voltak és három lányuk is a nagymúltú, neves intézménybe járt. Sikereik továbböregbítik a gimnázium jóhírét, melyet Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi, mint az alapítvány kuratóriumának tagja gondoz tovább.

 

Kép: Földvári István

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek