A Manitou Csoport HR díjat kapott

A Manitou Csoport HR díjat kapott

A Manitou Csoport a nyáron elnyerte a Digitális HR Csapat Trófeát az ötödik alkalommal megrendezett Digital HR Csapat Ünnepségen, melyre a párizsi La Défense-ban került sor. A kitüntetést a Csoport az elmúlt hat év során bevezetett HR-megoldásaiért kapta.

A „club OGT” és az „RH & M groupe” szervezésében létrejött esemény kiemelte azokat a vállalatokat, amelyek elkötelezettek HR-folyamataik digitalizálására. A Manitou Csoport HR-osztálya hat évvel ezelőtt indította a digitális átállást, mely meggyőzte a 15 üzleti vezetőből álló zsűrit, akik figyelembe vették az alkalmazott HR-eszközök széles körét és azt a tényt, hogy közel 4000 alkalmazottat foglalkoztat sikerrel a nagyvállalat.

 

 

A HR részleg a Manitou Csoport digitális átalakulásának középpontjában

Az éves felülvizsgálatok, a célok, a fizetések és az egyéni HR-jelentések mindegyike dematerializált volt a környezet megóvása érdekében, mely egyébként összhangban van a vállalat CSR megközelítésével is. Az e-learning platform lehetővé tette az összes adminisztratív dokumentum biztonságos tárolását és egy nemzetközi tehetséggondozó színtér került így megvalósításra, mely a munkavállalói tapasztalat növelését, javítását célozta meg.

Kommunikációs és erőforrás-gazdálkodási platformokat alkalmaztak lehetővé téve a helyi vezetők számára, hogy felszabaduljanak az időigényes adminisztratív feladatok alól. A bérnövekedés folyamatát szintén dematerializálták, ami növelte a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a nyomon követhetőséget. Összesen több mint egy tucat HR-folyamatot digitalizáltak az elmúlt hat év folyamán. Az eszközök bevezetése mellett a Manitou által benyújtott pályázat azt is leírja, hogy a HR-részleg hogyan változtatta meg a munkavállalók munkamódszereit az agilis digitális kultúra bevezetésével.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megkaptuk a díjat” – mondta Guillaume Rabel-Suquet, a Manitou Csoport HR-igazgatója. „A számos eszköz bemutatása és sikeres nemzetközi bevezetése nagyon örömteli a HR-csapat számára. Hat éven át proaktív módon dolgoztunk a vállalat HR-osztályának digitalizálása érdekében. Az alkalmazottak számára az időtakarékosság jelentős volt, különös tekintettel a kollaboratív eszközök esetében és a vezetési folyamatok digitalizálásánál. Elkötelezettek vagyunk a digitalizáció iránt az elkövetkező hónapokban és években is.”

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Manitou

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek