A következő SIMA 2020 novemberében lesz (+videó)

A következő SIMA 2020 novemberében lesz (+videó)

A SIMA következő alkalommal 2020. november 8. és 12. között kerül majd megrendezésre a párizsi Nord Villepinte kiállítási központban. Az általában kétévente februárban megszervezett nemzetközi mezőgazdaságigép-kiállítás dátuma ütközik az olasz EIMA-val.

Emellett a SIMA 100. évfordulóját 2022. október 30. és november 3. között fogják ünnepelni. Az új dátumokat azzal indokolták, hogy ezzel a nemzetközi látogatók igényeit veszik figyelembe, ugyanakkor a novemberi szervezés logikusabb az üzleti döntéshozatal szempontjából.

A SIMA új dátuma így ütközik a bolognai EIMA szakkiállítás időpontjával, melyet hagyományosan novemberben rendeznek meg, 2020-ban november 11. és 15. között. Ez az ütemezés komoly problémákat okozhat a kiállítók nagy többségének, és gyengítheti mindkét eseményt.

 

A 2019 februárjában megrendezett SIMA kiállításon számos új termék került bemutatásra, a Manitou is prezentálta legújabb technológiai megoldásait.

 

A fogyasztók új követelményei, a törvények és szabályozások változásai, valamint a társadalom elvárásai a szervezők szerint a mezőgazdaság mélyreható átalakulásához vezetnek. Ilyen körülmények között és a közeledő 100. évforduló miatt a SIMA szeretne megújulni (új koncepció, új dátumok), ugyanakkor hűséges közönségének közelében is akar maradni. A kiállítás célja, hogy új és eddig példátlan irányt mutasson, hogy megfeleljen az ágazat elvárásainak, bemutassa a technikai és tudományos megoldásokat, szembenézzen a mezőgazdaság és a vidéki területek társadalmi és gazdasági kihívásaival.

A SIMA 1922 óta számos új technológia és informatív szakértői párbeszéd színhelye. Új lendülettel alkalmazkodik a változó világhoz, egyértelműen nevezi meg küldetését: bemutatni a fenntartható és nagy teljesítményű mezőgazdasági fejlesztéseket és technológiai megoldások az egyik vezető európai mezőgazdasági nemzet szívében.

 

 

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás, kép, videó: agrarheute.comSIMA

 

 

Manitou Csoport a SIMA 2019 kiállításon 1. rész

 

A Manitou Csoport is részt vett a SIMA 2019-es kiállításán, ahol számos új terméket és megoldást mutatott be. A cég nyitott az IoT piac felé, fejleszti a MyManitou applikációt, bővítette garanciális szolgáltatásait és elkötelezett a TCO-csökkentés iránt. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek