A Fendt kiemelt partnere a Német Vadász Szövetségnek

A Fendt kiemelt partnere a Német Vadász Szövetségnek

A Német Vadász Szövetség (DJV) elismert természetvédő társaság, 15 állami vadászcsoport ernyőszervezete 245.000 taggal. A DJV a vadvilág, a vadászat, a természet megőrzését, és védelmét szolgálja. A Fendt 2018 végén lett a szövetség kiemelt partnere.

A gazdálkodók és a vadászok egymás mellett dolgoznak, amikor a kulturális táj gondozására és megőrzésére van szükség. A munka kiterjed a vadon élő állatok sérüléseinek csökkentésére, az őzek védelmére a betakarításkor, az állatbetegségek megelőzésére és a növények biológiai sokféleségének megőrzésére, csakhogy néhány felelősségi területet említsünk. Kiemelt partnerként a Fendt 2018 vége óta támogatja a Német Vadász Szövetség munkáját.

„Sok gazdálkodó szenvedélyes vadász és sok vadász Fendt ügyfél. Közös céljaink vannak, mint a kulturális táj megőrzése” – mondja Dr. Rob Smith, az AGCO EME alelnöke és vezérigazgatója. „Ennek másik fontos eleme – a gazdálkodóknak, a vadászoknak és nekünk egyaránt – az állatvédelem. Ha az állattartásról van szó, az AGCO elkötelezett a tudatosság iránt, hogy minden állat élőlény is. Tiszteletben tartjuk a Föld minden teremtményét, ahogy a vadászok is.”

 

A képen jobbról balra: Dr. Rob Smith (az AGCO EME alelnöke és vezérigazgatója), Hartwig Fischer (a DJV elnöke), Peter-Josef Paffen (az AGCO / Fendt igazgatótanácsának elnöke), Chritoph Gröblinghoff (az AGCO EME értékesítési menedzsmentjének alelnöke) és Andreas Leppmann (a DJV elnöke)

 

„A vadászok aktívan részt vesznek a kulturális táj fenntartásában, védik a növényeket és az állatok, hozzájárulnak a biológia sokféleség megőrzéséhez és védekeznek az afrikai sertéspestis ellen (ASP). A gazdálkodók ebben a legfontosabb partnerek” – mondja Hartwig Fischer, a DJV elnöke.

Az AGCO / Fendt igazgatótanácsának elnöke, Peter-Josef Paffen hozzáteszi: „A vadászok állandó változásokkal szembesülnek a kulturális tájon és ez magában foglalja a körülvevő élőhelyeket is. Ez az oka, hogy nagyon szorosan együttműködnek a mezőgazdasági világgal, részt vesznek a termés felmérésében vagy például az őzek mentésében és így tovább. Ezért lett kiemelt partnere a Fendt a Német Vadász Szövetségnek.”

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Fendt

 

 

Nemzetközi Zöld Hét volt Berlinben

 

Január 18-27. között tartották a 84. Nemzetközi Zöld Hét kiállítást, amelynek Berlin adott otthont. Az idei gazdálkodással, táplálkozással, kertészettel foglalkozó rendezvényre 1750 kiállító érkezett 61 országból. A Fendt is bemutatta gépeit. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek