A biztonságos vezetéshez: NEOLUX

A biztonságos vezetéshez: NEOLUX

A NEOLUX járművilágítási megoldások széles választékát nyújtja a vásárlóknak, akik jó minőségben és kedvező áron juthatnak hozzá a német fejlesztő csapat által tervezett termékekhez.

 

A közel 100 év tapasztalat és kiemelt figyelem a biztonságra

 

A NEOLUX márka gazdag története 1923-ben kezdődött, amikor S.A. Lumiére gyárat alapított a franciaországi Molsheim-ben. Az üzemben 120 dolgozó évente 800.000 fényforrást állított elő. Az 1930-40-es években az OSRAM egyre növelte részesedését a cégben, majd 1952-ben a két vállalat stratégiai megállapodást írt alá. 1957-ben a NEOLUX elkezdte forgalmazni az OSRAM termékeit Franciaországban NEOLUX márkanév alatt. 1965-től a NEOLUX gyárát átnevezték OSRAM S.á.r.l. cégnek. 2011-ben vezetik be a NEOLUX márkát a járművilágításba, napjainkban pedig a NEOLUX védjegy több mint 90 országban került bejegyzésre.

 

NEOLUX reklámok a múlt századból

 

A cég 96 éves történelme alatt számtalan tapasztalatot halmozott fel, így kiemelten figyel a biztonságra. A vállalat munkatársai a világítási termékeket az egész gyártási folyamat során tesztelik, hogy azok megfelelnek-e a német és a nemzetközi szabványnak.

 

A NEOLUX személyautókhoz, teherautók és motorkerékpárokhoz is kínál világítási megoldásokat

 

Legyen szó külső vagy beltéri világítási megoldásról, a NEOLUX termékei között megtalálja, amit keres: halogén, xenon és LED világítási megoldások széles választékát személyautókhoz, teherautókhoz és motorkerékpárokhoz.

2019. szeptember 30-ig, illetve a készlet erejéig a NEOLUX izzók listaárából most minden, az AXIÁL Kft.-nél vásárló ügyfelünknek 20% kedvezményt adunk. További információt a NEOLUX izzókról kollégáinktól kaphat!

 

Forrás és kép: NEOLUX

 

 

Milwaukee akkus ütvecsavarozó bevezető áron

 

A Milwaukee a hordozható elektromos szerszámgépek egyik vezető gyártója. A vállalatot 1924-ben alapították és arra fókuszálnak, hogy professzionális felhasználók számára készítsenek kiváló minőségű termékeket. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek