80 éves a Beta (+prospektusok)

80 éves a Beta (+prospektusok)

Idén 80 éve, hogy megalapították a Beta márkát, amely 1939 óta professzionális szerszámok széles választékát kínálja ügyfeleinek. Legújabb és jól bevált termékeikről, illetve áraikról a nemrég megjelent 2019-es Beta prospektusokból tájékozódhatnak.

A három termelési egységgel – Sovico, Castiglione d’Adda, Sulmona – rendelkező olasz vállalat ma több mint 500 alkalmazottat foglalkoztat, akik 100.000 négyzetméteren tervezik, gyártják és raktározzák a termékeket, melyekből akár évente több mint 10 millió darab készül.

A cég nagy hangsúlyt fektet a dizájnra. Legendás, mára nevével egybeforrt narancs színét 1969 óta őrzi. Azonban a dizájn fogalma a Beta részére nemcsak a termék esztétikáját, hanem mindenekelőtt az optimális működést is jelenti. A tervezésnél a szerszámok biztonságos és kényelmes használatát, megbízhatóságát tartják szem előtt. Nemcsak a szerszám funkcionalitása, hanem a hosszú élettartama is fontos, ezért szigorúan ellenőrzik termékeik minőségét.

26 termékcsaláddal a szerszámgyártó ipar legkvalifikáltabb vállalatai közé tartoznak. Eszközeiket, berendezéseiket mechanikai, karbantartási és autószerelő szakembereknek, valamint az olyan hobbitevékenységekhez gyártják, amelyek többet jelentenek az egyszerű szabadidő-eltöltésnél.

Ismerje meg a Beta 2019-es választékát és lapozza fel a kiadványokat! További információt a Beta termékekről üzleteinkben kaphat!

 

Forrás és kép: Beta

Elérhető

Kapcsolódó cikkek