1600 euró a Speciális Oktatási Központnak

1600 euró a Speciális Oktatási Központnak

A Fendt Bundesliga Tippkör 15 éve támogat pénzadományokkal egy-egy jótékonysági projektet Allgäu régióban. Idén 1600 euró gyűlt össze a perselyben, mely ezúttal a marktoberdorfi Don-Bosco Speciális Oktató Központhoz került.

Az 1600 euró összegyűjtésével a Don Bosco iskola egy szexuálismegelőzéssel kapcsolatos projektet kíván finanszírozni. A projekthez a marktoberdorfi iskola 2018 őszén meghívja az EUKITEA gyermek- és ifjúsági színházat, akik egy gyermekbarát színdarabbal, „A testem hozzám tartozik” címmel készülnek a diákok és a szülők számára.

„Nagyon hálásak vagyunk a pénzügyi támogatásért” – nyilatkozta Heiner Tischer, a Don Bosco iskola igazgatója. „Egy ilyen projekt valóban csak adományozással lehetséges. És a Fendt Bundesliga Tippkör pénzével a teljes projekt költségének nagy részét fedeztük.”

2003-ban jelent meg először a tippelés a Fendt központjában, Marktoberdorfban. Azóta a szezon végén a beszedett pénz nagy részét egy-egy jótékonysági ügynek adományozzák. Így eddig összesen 10.200 euró adományt gyűjtöttek össze.

Idén 69 fendtes vett részt a játékban. A szezon elején hozzávetőleg 345 eurót tett ki a Tippkör regisztrációs díja, az adomány fennmaradó részét a nyeremények egészítették ki.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fendt

 

A képen balról jobbra Robert Neumann a Don Bosco iskola igazgatóhelyettese, Elmar Holzmann a Fendt Full-Line Marketing Service képviselője és Fendt Bundesliga Tippkör szervezője, Anna és Benedikt a Don Bosco iskola diákképviselői, Heiner Tischer a Don Bosco iskola igazgatója és Sepp Nuscheler a Fendt sajtószóvivője

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek