120 traktor egy jó ügyért
  • Blog
  • 2018. február 20.

120 traktor egy jó ügyért

A hétvégén 120 különféle évjáratú és márkájú traktor vett részt egy jótékonysági akcióban Írországban. A lenyűgöző összefogás Lisa Dolan, egy helyi lány emlékére történt, aki mindössze 21 évesen a cisztás fibrózis ell

A szomorú körülmények ellenére a helyi közösség gondolkodás nélkül támogatta az eseményt, és a traktorokkal délelőtt 11:00 órakor a Connaughton’s Pub előtt kezdtek gyülekezni. Valamennyi márka és modell felbukkant a parkolóban, majd a felvonulás 12:30-kor indult el Lisa családjának, barátainak és szomszédainak részvételével.

A traktoroknak 20 eurós regisztrációs díjat számoltak fel, melyet az örökletes betegségben szenvedők megsegítésére fordítanak. A gépkezelők a felvonulás után frissítőket kaptak és hallgathatták az élőzenét, illetve részt vettek egy tombolasorsoláson is.

A szervezők köszönetet mondtak mindazoknak, akik bármilyen módon támogatták a megmozdulást. A rendezvény csupán egy volt a Lisa családja és barátai által szervezett számos adománygyűjtő akciónak, melyek közül többre az elkövetkező hetekben fog sor kerülni.

Az erőgépek felvonulásán túl Lisa emlékére rendezik meg májusban a Malin2Mizen Cycle4CF elnevezésű, 602 km-es, négynapos kerékpártúrát is. A túra célja anyagi forrásokat szerezni a cisztás fibrózissal élő emberek támogatására Írországban.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Agriland.ie

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek