Még mindig darabra veszed a bálát? Ne hibázz többé! 2024. április 22. 2 Perc
Manapság számos gyártó palettáján található változó kamrás bálázó, de ezek közül kiemelkedik a CLAAS VARIANT, mely azoknak készült, akiknek többre van szükségük egy robusztus munkagépnél.
Axiálos szervizmérnökök segítették a felkészülést 2024. április 22. 1 Perc
2024. április 15-én hétfőn összesen 20 gépész tanuló érkezett az AXIÁL Kft. bajai, központi telephelyére azért, hogy a vállalat szervizmérnök munkatársai segítséget nyújtsanak a diákoknak a szakmai felkészülésben.
Ne bízza sorsát a szerencsére! Kössön növénybiztosítást az AXIÁL-nál! 2024. április 22. 1 Perc
Minden év elején felhívjuk a figyelmet a növénybiztosítás fontosságára, hiszen kár nem csak a gépeinkkel történhet.
Manitou EP15LI - ES112 Easy anyagmozgató gépek 2024. április 19. 1 Perc
Manitou anyagmozgató gépek a kínálatban, az ES112 elektromos raklapemelő és az EP15LI elektromos raklapemelő az Easy termékcsalád része. Az Easy családba tartoznak a nem intenzív használatra kifejlesztett gépek.
Fedezze fel a kertészkedés könnyedségét Makita akkumulátoros kerti gépekkel! 2024. április 19. 1 Perc
Vegyen részt a Makita roadshowján és ismerje meg az XGT technológia előnyeit személyesen! Szegeden, Pécsett, Békéscsabán, Tatabányán, Debrecenben, Nyíregyházán és Szombathelyen az AXIÁL Kft. munkatársai is állnak rendelkezésére!
Alkatrész Ajánló 2024. április 2024. április 18. 1 Perc
Az alábbiakban érheti el az Alkatrész Ajánló 2024. évi februári száma! Érvényes a 2024. április 30-ig történő megrendelésekre, illetve ezen időtartam alatt a készlet erejéig.
Műholdak helyett ma már drónok mérik fel a gyümölcsösök állapotát (+videó) 2024. április 18. 1 Perc
Papp Péter, az AXIÁL Kft. területi képviselője e témakörről tartott előadást az idei PREGA Konferencia és Kiállításon, Magyarország agrárdigitalizációs fórumán.
Egyedi fényezésű CLAAS AXION szeli a "habokat" a nyíregyházi határban 2024. április 17. 1 Perc
Ünnepélyes átadás alkalmából látogattuk meg Drenyószki Tamást Nyíregyházán, aki tulajdonosa és használója egy CLAAS AXION 960 TERRA TRAC mezőgazdasági vontatónak, amelynek első látásra az egyedi fényezése tűnik fel az avatatlan szemlélő számára.
AXIÁL-sikerek Hódmezővásárhelyen 2024. április 16. 2 Perc
A hagyományokhoz hűen ezúttal is, még a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Nemzetközi Szakkiállítás és Vásár megrendezése előtt sor került a termékdíj pályázat eredményhirdetésére, ahol az AXIÁL Kft. ismét sikereket ért el géptípusaival.
Digitális Agrártájoló 2024. április 16. 1 Perc
Az AXIÁL Kft. képviselői előadóként és kiállítóként is részt vettek a Digitális Agrártájoló rendezvényen. Az eseményről az alábbiakban olvashat bővebben.
PTx Trimble – új név, változatlan szolgáltatási színvonal 2024. április 12. 1 Perc
Már több helyen találkozhattunk a Trimble és az AGCO összefonódásának a hírével. A napokban az előzetes adminisztrációs tevékenységek befejeztével bejelentették, hogy az AGCO felvásárolta a Trimble-t, és megszületett az új márkavév, a PTx.
Sikeres MEGFOSZ szakoktatói képzés 2024. április 11. 1 Perc
Az Agrárminisztérium és a Hermann Ottó Intézet által, a tavalyi évben kiírt pályázat elnyerése után idén második alkalommal indult akkreditált képzésként a MEGFOSZ szervezésében Szakoktatói továbbképzés.