Új Hyundai központ Belgiumban

Új Hyundai központ Belgiumban

2017. október 12. csütörtök.
  (Gépek)

A Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) 2017. október 6-án hivatalosan megnyitotta új központját a belga Tessenderloban. Az ünnepségen az AXIÁL Kft. Építő- és Anyagmozgató Gépüzletágának kollégái jelen voltak.

 

A koreai székház, a nemzeti és regionális kormányzat, az európai kereskedő hálózat, a nemzeti és nemzetközi sajtó és a személyzet vezetői vettek részt a rendezvényen, melynek legfontosabb üzenete az „Új cég, új székhely, új jövőkép” volt.

 

 

Az eseményen a HCEE ügyvezető igazgatója, Alain Worp elmondta: „Az új létesítmény nagy előrelépést jelent európai szervezetünk számára, mely az év elején vált önálló üzleti egységgé. A cég átnevezése meghatározó a 2023-as céljaink, a globális jövőképünk szempontjából és az új európai székhely egyértelműen jelzi, hogy a dolgok gyorsan haladnak a Hyundai Construction Equipmentben, egyértelmű a jelzés a piac számára is, hogy itt vagyunk és ez egy sikeres jövő kezdete.

 

 

Miután a Hyundai Construction Equipment 2017 áprilisában önálló üzletággá vált, az új tessenderloi székhely további fontos mérföldkőnek számít a közös cél elérése felé vezető úton, mely szerint az építőipari berendezések globális piacán az első 5 gyártó között legyenek 2023-ra.

 

 

A 81.000 négyzetméteres területen található új komplexum egy háromszintes, 5400 négyzetméteres irodaépületből, egy 13.000 négyzetméteres raktárból, egy Hyundai Akadémiából, egy rendezvénycsarnokból és egy bemutatóteremből áll. Az építési beruházás teljes költsége 30 millió euró (35,2 millió dollár) volt.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Spaltenberger Tamás, termékmenedzser

Forrás: forkliftaction.com