Új értékesítési vezető a Hyundai európai részlegén

Új értékesítési vezető a Hyundai európai részlegén

A Hyundai Construction Equipment Europe, a továbbiakban HCEE nemrégiben bejelentette, hogy Jean-Philippe Pollet lesz az új értékesítési vezető az európai piacon, aki felé az az elvárás, hogy járuljon hozzá a Hyundai j

Jean-Philippe Pollet több mint 20 éves tapasztalatra tett szert az EMEA (európai, közel-keleti és afrikai régiók) üzletfejlesztése területén, miközben különböző ipari szegmensek értékesítési hálózatait vezette.

Szoros együttműködésben a Hyundai üzletágaival és az európai forgalmazó hálózattal, a francia szakember olyan kereskedelmi stratégiák kidolgozását és megvalósítását vezeti majd, amelyek középpontjában a hosszú távú partnerség áll, miközben biztosítják a HCEE üzleti céljait Európában.

Az értékesítő vezető székhelye az új európai központban, a belgiumi Tessenderloban van, melyet 2017. október 6-án nyitottak meg hivatalosan, és ahol az ünnepségen az AXIÁL Kft. Építő- és Anyagmozgató Gépüzletágának kollégái is jelen voltak.

Örömmel üdvözöljük Jean-Philippe Polletet a Hyundai családjában” – mondta üdvözlő beszédében Alain Worp, a HCEE ügyvezető igazgatója. „Jean-Philippe nagyon fontos szerepet tölt majd be, és izgatottak vagyunk, hogy a részleg irányítója lett. Az iparági növekedés elkötelezettjeként és értékesítési vezetőként biztosan tudja majd kamatoztatni képességeit, és magasabb szintre emeli az építőgép berendezések értékesítését.

Karrierem során mindig részt vettem a nemzetközi terjesztésben és az üzleti értékesítés fejlesztésében, alig várom, hogy megerősítsem és fejlesszem a partnerséget a HCEE meglévő európai hálózatával. Ezért nagy lelkesedéssel csatlakozom olyan szakemberek csapatához, akik egy erőteljes márkához tartoznak és kiváló alapot nyújtanak ahhoz, hogy a HCEE-t a következő szintre emeljék” – mondta Jean-Philippe Pollet.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Hyundai/HCEE

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek