Mindig tanulunk

Mindig tanulunk

2017. november 13. hétfő.
  (Gépek)

Nyáron régiós felbontásban mutattuk be a Grégoire-Besson RB6 ekét, mely robosztussága ellenére, a speciális hajlított szárainak köszönhetően igen könnyű vontatású eszköz. A bemutató folytatásaként október végén újabb típusokat ismerhettek meg kollégáink.

Ismét közös oktatást tartottunk, ahol Gépüzletágunk területi képviselői újabb ismeretekre tettek szert a Grégoire-Besson ekékhez kapcsolódóan. Az oktatásra Tiszaszőlősön került sor, ahol a területi képviselők ki is próbálhatták a Grégoire legújabb típusú váltvaforgató ekéit. A felvonultatott típusok között volt a nyári időszakból ismert 150-200 lóerős traktorok mögé ajánlott RB6, valamint a 2018-as évtől elérhető RB8, illetve SP8 típusok is.

A továbbképzésekre azért van szükség, hogy kollégáink naprakész információkkal tudják segíteni partnereinket mind a gépek kezelése, mind azok javítása terén. Elkötelezettek vagyunk a legújabb technológiák irányában, ezért számos munkatársunk jelenleg is a hannoveri Agritechnica kiállításon tartózkodik, hogy valamennyi, általunk forgalmazott márka fejlesztéseit megismerjék és megvizsgálják azok hazai alkalmazási lehetőségeit.

 

Grégoire-Besson ekéinkről bővebb információt területileg illetékes gépértékesítő kollégáinktól kaphat!

 

Szöveg és kép: Lisz Péter, termékmenedzser