Magyarország legnagyobb építőgép kiállítása

Magyarország legnagyobb építőgép kiállítása

2017. szeptember 07. csütörtök.
  (Gépek)

2017. szeptember 14-16. között tart nyitva az ÉBSZ kiállítás, Magyarország legnagyobb építőgép kiállítása. Idén hatodik alkalommal Tökölön kerül megrendezésre a nagyszabású rendezvény, amely színes szakmai és családi programokkal várja a látogatókat.

Impozáns nevek, több száz gépmonstrum, életszerű körülmények között tesztelhető munkagépek, látványos építőgépshowk és az „Ország legjobb gépkezelője” verseny fogadja mindazokat, akik szeptember közepén kilátogatnak a tököli repülőtér területére!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ezt IDE kattintva tudja megtenni. Érdemes előre regisztrálni, hiszen az űrlapot kitöltők között egy kétszemélyes wellness hétvégét osztanak ki a négycsillagos Villa Medici Hotelben.

 

 

Az ÉBSZ teljes kiállítási területe 10 hektár, 49 kiállító és a különböző programok fogják ezt a területet lefedni. A belső kiállítási terület 906 négyzetméter, míg a külső statikus kiállítási terület 3465 négyzetméter.

Emellett azonban helyet és lehetőséget biztosítanak közel 60 különböző munkagép tesztelésére is életszerű, ellenőrzött körülmények között. Az érdeklődők a munkagép-tesztvezetés szabályait, lehetőségeit már az ÉBSZ weboldalán, valamint a gépkategóriák mellett dolgozó kategóriafelelősöknél ismerhetik meg.

 

 

Elkerített arénában látványos munkagépshow bemutatókat láthatnak, de a szakmai bemutatók mellett szórakoztató programok is várják a látogatókat, így például break dance showk vagy akrobatikus táncelőadások. A látogatók mindhárom napon részt vehetnek egy pontgyűjtő akcióban is, amelyben a legszorgalmasabb pontgyűjtők részesei lehetnek egy különleges harckocsi-túrának vagy egy Segway-túrának. A szombati nap viszont igazi családi programmá válik: a legkisebb látogatókat várja az Iszkiri játszóház, kreatív programokkal, társasjátékokkal és csupaszív animátorokkal!

 

 

Az AXIÁL Kft. Építő- és Anyagmozgató Gépüzletága is jelen lesz a kiállításon, ahol az alábbi álló gépek lesznek megtekinthetők: Gehl V330 + kanál, Gehl R165 + GF söprű, Gehl R135 + raklapvilla, Manitou MT 420 + raklapvilla, Manitou MRT 2150 + kosár, Hyundai 30D-9E, Hyundai R25Z-9AK + B30.

Ugyanakkor az alábbi mozgógépekkel is kivonulnak, melyeket tesztelhet is a látogató, hogy megfelelő jogosítvánnyal rendelkezik: Hyundai HX260 NL, Hyundai HW140, Hyundai R30Z-9AK, Hyundai HL960, Manitou MLT 737 137 PS, Gehl R190, Hidromek 102B.

 

Szeretettel várjuk az AXIÁL standon és gépeknél!

 

Forrás és térkép: ÉBSZ Építőgép Kiállítása 2017