Eseménydús volt az olasz mezőgazdasági kiállítás

Eseménydús volt az olasz mezőgazdasági kiállítás

2018. február 13. kedd.
  (Gépek)

Több mint 130 ezer látogatóval zárult a 2018. január 31. és február 3. között megrendezett Fieragricola mezőgazdasági vásár Veronában. Az eseményen az AXIÁL Kft. több beszállítója is jelen volt, például a Manitou és a Landini.

Több mint százéves múlt

A Fieragricola több mint egy évszázados múltjával meghatározó a nemzetközi mezőgazdasági kiállítások között. Széles kiállítási paletta, viták, technikai és tudományos találkozók, előadások és dinamikus tesztek együttese az, amivel a Fieragricola lenyűgöző médiahatást ér el. Arra törekszik, hogy a piac igényeit előre jelezze a kiállítók, látogatók és az ágazati szövetségek közötti kapcsolatok kialakításával és a dinamikus interaktivitásnak köszönhetően. A 2018-ban kereken 120 éves kiállítás a közös agrárpolitika alakulását 1962 óta folyamatosan figyelemmel kíséri és elősegíti a mezőgazdasági rendszerek és a nemzeti-európai intézmények közötti párbeszédet.

 

 

Ez egy határon átnyúló esemény, amely a mezőgazdaság teljes kereskedelmi kínálatát összegyűjti:

• állattartáshoz, -tenyésztéshez kapcsolódó technológiák

• állatbemutatók és vásárok

• megújuló energiaforrásokhoz kapcsolódó termékek

• mezőgazdasági gépek, berendezések és technológiák

• speciális gépek és berendezések szőlőültetvények és gyümölcsösök számára

• vetőmagok, növényvédőszerek, kemikáliák

• zöldség- és erdőgazdálkodási termékek, berendezések

• mezőgazdasághoz és állattenyésztéshez kapcsolódó szolgáltatások

 

Kiállítók érkeztek minden olaszországi régióból, de külföldről is, Ausztria, Svájc, Németország, Románia, Oroszország, Finnország, Franciaország és Japán területéről, de a Balkánról és Észak-Afrikából is történt látogatás az elmúlt években.

 

 

Két díjat is nyert a Manitou

A Manitou csoport is jelen volt a nagyszabású eseményen, ahol két díjat is nyert. „Foglie d’oro” díjat kapott a „Comfort Steering System” kormányzási rendszer, mely az MLT 840 és 1040 típusú rakodógépek felszereltségéhez tartozik. Emellett megnyerte a „Foglia d’argento” díjat az „Easy Manager” megoldás. Míg a „Comfort Steering System” vagy röviden CSS a mezőgazdasági gépek fordulási sugarát csökkentő kényelmes kormányzási rendszer, addig az „Easy Manager” a fogyasztási és használati adatok feltöltésén keresztül hozzájárul a költségek és a használat jobb ellenőrzéséhez a gép élettartama alatt.

Carlo Alberto Razzoli, a Manitou Italia marketingigazgatója szerint: „Célunk, hogy egyszerűsítsük a felhasználóink mindennapi életét. Évente átlagosan évi 1000 üzemórás használat mellett a gazdálkodók napi 3000 alkalommal fordítják a kormánykereket. A szabadalmaztatott CSS csökkenti ezt a számot 720-ra, miközben biztosítja a kiváló manőverezhetőséget. Számos előnyhöz juttatja a gazdálkodót a komfort, a hatékonyság, a pontosság tekintetében, valamint akár 12%-kal növelheti a nyereséget a kezelési műveletek során. A Fieragricola díja az egyik legrangosabb elismerés Olaszországban, ezért nagy elismerés a Manitou csoport számára.”

 

Látványos kaszkadőr műsor a Landininél

A kiállítás négy napja alatt az Argo Tractorshoz tartozó Landini a Folco kaszkadőr csapattal együttműködve egy 1300 négyzetméteres területen exkluzív műsorral készült az érdeklődőknek. Szigorú titok övezte a showt, csak annyit lehetett tudni, hogy a nemzetközi szinten is igen nagy népszerűségnek örvendő csapat akciófilmbe illő, speciális effektekkel tarkított látványos üldözésekkel és egyéb mutatványokkal készül a nagyérdeműnek. Véleményünk szerint beváltották ígéretüket, de ezt az Önök megítélésére bízzuk. Az alábbiakban több képet is láthatnak a produkcióról.

Röviden így zajlott az idei Fieragricola, melyen 1000 kiállító 57 ezer négyzetméteren volt jelen, és több mint 130 ezer látogató volt kíváncsi a standokra és a programokra. Legközelebb 2020-ben nyitja meg kapuit a rendezvény, aki kedvet kapott, hogy meglátogassa a honlapukon tud tájékozódni.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Landini Facebook, Agronaplo.hu

Forrás: Fieragricola.it, Agronaplo.hu, Landini Facebook