Veterán masinák Dunakeszin (+videó)

Veterán masinák Dunakeszin (+videó)

2017. június 19. hétfő.
  (Blog)

Hétvégén, Dunakeszin rendezték meg Veterán Jármű és Retro Találkozót, ahová több partnerünk, valamint a mezőgazdasági sajtó képviselői ellátogattak. Az ok nem véletlen, ugyanis a veterán járművek között nem egy mezőgazdasági berendezés is akadt.

 

A dunakeszi kiállítást a tavalyi nagy sikerre való tekintettel rendezték meg ismét a Katonadombon, ahol külön figyelmet szenteltek a 40 éves autóknak a város 40. születésnapja alkalmából. A kiállítandó gépek között voltak old timer autók, motorok és mezőgazdasági gépek is. Vácrátóti partnerünk, a Lukács és Tamás Kft. egy U28-al hajtott 1940-es Slavia cséplőgéppel volt jelen a rendezvényen, ami bizony nemcsak békésen álldogált a sarokban, naponta 2-3 alkalommal tartottak vele bemutatót.

Sokan voltak kíváncsiak a 77 éves masinára, amelyről Balog Tamás az Agroinform.hu PR felelőse lelkesen tudósított is. Az alábbi videóban megnézheti, hogyan is működött a cséplőgép.

 

 

Ha több veterán gépet, old timer járművet szeretne megismerni, látogasson el az augusztus 26-27-én megrendezésre kerülő Hódmezőrület rendezvényünkre, melyet a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási területén rendezünk meg. Itt a veterán gépek mellett drift autók is megjelennek! Részletekért kattintson a www.hodmezorulet.hu oldalra!

 

Kép: Hugyecz Gábor, ügyfélkapcsolati vezető / AXIÁL Kft.

Videó: Agroinform.hu

Forrás: 24.hu, Veterán Jármű és Retro Találkozó Dunakeszi Facebook oldal