A 13 szerencsés szám!

A 13 szerencsés szám!

2017. december 12. kedd.
  (Blog)

A december sem telhetett el futóverseny nélkül, melyen székesfehérvári boltvezető kollégánk, Pók János is indult. Aki még nem tudná, Janó rutinos versenyzőként sorra halmozza a jobbnál jobb időeredményeket, ez most sem volt másképp!

Pók János, azaz Janónak becézett kollégánk évente számos erőt próbáló megmérettetésen indul, melyeken annak rendje, s módja szerint kivétel nélkül helytáll. Szigorú mércét állít maga elé és mindig konkrét célkitűzése van, melyet ha nem sikerül teljesítenie, az a következő versenyen még inkább ösztönzi. Fegyelmezett emberként viszont ritkán fordul elő vele ilyen és mindig újabb kihívások után néz.

 

 

Ilyen volt legutóbb a Spártai Százas, nevéhez hűen 100 km-es távú futóverseny. Az eseményre 2017. december 2-án a budapesti Margitszigeten került sor, ahol a versenyzőknek 19 kört kellett megtenniük a külső futópályán. A nevezési követelménynek megfelelően a férfiaknak 10 órán belül, nőknek 10 óra 30 percen belül kellett teljesíteniük a távot, hiszen ez egy beugró a következő évi Spartathlon rendezvényre.

Janónak sikerült szintidőn belül teljesítenie a távot és végül 71 indulóból 13. helyen végzett 09:49:05 másodperccel. Az eredmény már csak azért is lenyűgöző, mert aznap sokan adták fel a versenyt és mindössze 24-en értek célba. Kollégánktól tudjuk, hogy a kihívás időeredménye ráadásul több mint fél órával jobb, mint az az eddigi 100 km-es egyéni csúcsa.

 

Gratulálunk!

 

Forrás: futonaptar.info

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Kép: Pók János, boltvezető