Ne a rozsda marja meg!

Ne a rozsda marja meg!

2014. november 06. csütörtök.
  (Axiál)
Cégünk játékot hirdet a fémhulladék kreatív újrahasznosítására! Tele van az udvar ócskavassal? Ha már a MÉH telepnek sem kell, küldje el nekünk! Részletekért kattintson a bővebben gombra!

 

Legyen szórakozott feltaláló, fantáziadús művész és profi szakember egy személyben!

Cégünk „Ne a rozsda marja meg!” címmel november 1-jétől játékot hirdetett a fémhulladék kreatív újrahasznosítására!

A játék során olyan, az alkotás, építés iránt szenvedélyesen elkötelezett, leleményes személyek műveit várjuk, akik a fémhulladék újrafelhasználásával, az AXIÁL Kft-vel és mezőgazdasággal kapcsolatos szobrokat hoznak létre.

A játékba csak fémből készült kötőelemekkel, hegesztéssel, forrasztással, ragasztással, fém dróttal illesztett pályaműveket lehet nevezni 2014. november 1. és 2015. január 14. között. Egy-egy alkotás súlya maximum 8 kg lehet, mérete nem haladhatja meg az 50x50 cm-et, és az illesztések, rögzítési módok láthatósága miatt nem szabad lefesteni a szobrokat.

Cégünk a pályázattal elsősorban azon technikai és műszaki beállítottságú férfiakat célozza meg, akik hobbi szinten vagy hivatásszerűen érdeklődnek a fém- és barkácsmunkák iránt, de természetesen minden, 14. életévüket betöltött, devizabelföldi, természetes személy indulhat a játékon.

A pályaműveket legkésőbb 2015. január 14-én, cégünk üzleteinek mindenkori zárásának időpontjáig tudjuk elfogadni. A beküldött legjobb, egy 5 fős szakmai zsűri által elbírált pályaműveket a 2015. január 28. és 31. között tartandó AgrárgépShow rendezvényen is kiállítjuk, de minden, játékszabályzatnak megfelelő alkotást le is fényképezünk és a Facebook közösségi oldalunkra is feltöltünk. A legtöbb lájkot kapott pályamű beküldője lesz a közönségdíjas.

 

 

Időpontok:

A pályaművek beküldési határideje: 2014. november 1. és 2015. január 14. közötti időszak.

A Facebookra egyszerre kerülnek feltöltésre a képek, melynek időpontja: 2015. január 16. péntek.

A Facebook szavazás ideje: 2015. január 20. kedd és 2015. január 30. péntek éjfél között történik.

Közönségdíj és szakmai díjak eredményhirdetésének időpontja: 2015. január 31.

 

A nevezés részleteiről és további szabályainkról a Részvételi- és játékszabályzatunkban olvashat!

 


 

LETÖLTÉS

Részvételi- és játékszabályzat