Megjelent az Agritech 2017. áprilisi száma! (+katalógus)

Megjelent az Agritech 2017. áprilisi száma! (+katalógus)

2017. április 19. szerda.
  (Axiál)

„Csapatommal azon dolgozunk, hogy Ön a piac legkorszerűbb gépei közül választhasson és azokat gond nélkül üzemeltethesse. Legyen az a gép robosztus és tartósan megbízható, tökéletes működésével tegye örömmé a munkát.” – írja László Attila termékmenedzser.

Az AXIÁL és a CLAAS közös kiadványának, az Agritech magazinnak bevezetőjét nem véletlen a szálastakarmány-betakarítógépek termékmenedzsere, László Attila jegyzi. Az áprilisi magazinban több cikk is e témával foglalkozik, de emellett az eredeti CLAAS alkatrészek vagy a jó állapotú, nyomon követett használtgépekről is olvashatnak az újság legfrissebb számában.

 

A tartalomból:

 

 

DISCO tárcsás kaszák – 06. oldal

A DISCO tárcsás kaszákat a kisebb talajegyenetlenségű telepített gyepekre ajánljuk, de amint bemutató körutunkon megmutattuk, gond nélkül megbirkózik nehezebb terepkörülményekkel, például réti kaszálóval is.

 

 

A CLAAS legnagyobb fixkamrás körbálázója – 12. oldal

Sokoldalú, egyszerű, mégis jó munkát végző bálázót keres? Az új CLAAS ROLLANT 620 modellek éppen ilyenek! Körbálájuk átmérője másfél méter. A továbbfejlesztett kivitel nagy tömörségű szalma- és szénabálák készítésére alkalmas.

 

 

Használt gépek az AXIÁL-nál – 19. oldal

Használt gép vételével, eladásával mindenki találkozik: előfordul, hogy új gép helyett gazdaságosabb használtat venni, ha viszont újat vásárolnak, nincs szükség többé a régire. Az utóbbi esetben maga próbálja meg értékesíteni a gazdája, beadja valahová bizományba, vagy megpróbálja beszámíttatni.

 

 

Hatékony, megbízható CLAAS REMAN – 32. oldal

A hatékonyság minden gazdálkodó egyik elsődleges célja. Növénytermesztő, állattenyésztő, mindenki azon dolgozik nap mint nap, hogy a legeredményesebb legyen. A hatékonyság növelésének talán legfőbb eszköze a jó gép. A CLAAS REMAN programjának köszönhetően megbízhatóan tovább lehet dolgozni a gépekkel (az idősebb gépekkel is), nem kell különböző házi beavatkozásokon gondolkodni, hisz a CLAAS gyári alkatrészt kínál, nagyon kedvező áron.

 

Forrás és kép: Agritech 2017. április

 

Ha nem kapta kézhez kiadványunkat, keresse alkatrészüzleteinkben vagy lapozza fel online!