Elismerés Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyinek

Elismerés Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyinek

2017. december 07. csütörtök.
  (Axiál)

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a megye szakembereivel és a bizottság együttműködő partnereivel közösen évértékelő ülést tartott, ahol Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője elismerést vehetett át.

Napjainkban az ország valamennyi részén baleset-megelőzési bizottságok működnek, s a több mint 40 területi és helyi bizottság munkája mintegy 400-450 főt érint közvetlenül. 

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2017. december 5-én tartotta évértékelő ülését, a megye szakemberei mellett a bizottság együttműködői és partnerei vettek részt. Az eseményen fellépett az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által támogatott New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapata, akik több produkciót mutattak be bűn- és baleset-megelőzési témájú koreográfiával.

Az ülésen Arató László rendőr ezredes, a Bács Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke elismerést adott át cégünk tulajdonos-ügyvezetőjének, Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyinek, elismerve tulajdonosunk évek óta tartó, elhivatott balesetmegelőzési munkáját. 

Ennek a munkának része volt többek között az is, amikor az AXIÁL Kft. is csatlakozott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési kampányához. A prevenciós program keretében axiálos szervizautókon hívjuk fel a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára. A gépkocsikon a grafika egy láthatósági mellényt ábrázol „Látszódik?” felirattal, illetve az autó hátulján egy biztonsági öv és a „Ne egy kattintáson múljon!” felirat található. Szervizautóink Magyarország-szerte járják az utakat, évente több tízezer kilométert megtéve, így számos helyre juttatják el az üzenetet. 

 

 

Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyi irányításával az AXIÁL Kft. egyéb módon is támogatja a balesetmegelőzést, például Baján idén ősszel a bajai Városi Színházban több száz középiskolás gyerek élvezhette a szolnoki New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapatának táncos produkcióját. 

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság évértékelő ülésén Arató László rendőr ezredestől elismerést vehetett át még Oláh József, a K.O. Autós- és Motoros Iskola Kft. ügyvezetője, Hegedűs Richárd c. r. zászlós, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balesetvizsgálója és Turán György c. r. zászlós, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrs körzeti megbízottja.

 

 

Forrás:

http://sugopart.hu/kekfeny/baleset-megelozesi-evertekelo-bacs-kiskun-megyeben

http://www.baleset-megelozes.eu/cikk.php?id=671

Szöveg: Vas Magdolna, Axiál Kft. marketing menedzser