Otthonról, kényelmesen

Otthonról, kényelmesen

2017. november 20. hétfő.
  (Alkatrészek)

Alkatrészt, kéziszerszámot, karbantartó anyagokat webshopból? Nyugodtan! Több, mint 23 termék egy helyen!A webshop.axial.hu a megszokott AXIÁL-minőséget biztosítja, csak Ön sokkal kényelmesebben, sorban állás nélkül intézheti vásárlását.

Modern ember webről rendel

2017-ben a hazai internetező felnőtt lakosság 61%-a rendelt már online, de évről évre növekszik ez az arány. Az okostelefonnal rendelkezők közül 10 emberből 8 vásárol az interneten. Ahogy az idézett kutatásból is látszik, mára hazánkban is megkerülhetetlen értékesítési csatornává vált az „online piactér”. A webáruházak egyre szélesebb termékkört kínálnak, sokszor a bolti árszintnél kedvezőbben.

 

 

Amit a webshop.axial.hu kínál

• Webáruházunk harminc termékkategóriájában több mint 23 ezer termék érhető el. Keresési lehetőség katalógusszám, axiálos cikkszám, illetve szabad szavas megnevezéssel.

• Személyes, telephelyi átvétel mellett, a Magyar Posta Zrt. a szerződött kiszállító partnerünk. Csomagját kérheti házhoz szállítva, vagy csomagautomatába, ahogy Önnek kényelmesebb.

 

 

• Fizetésre is különféle módozatokat kínálunk:

o Utánvét – a futárnak fizetnek a csomag átvételekor, illetve telephelyi átvétel esetén a boltban

o Online bankkártyás fizetés – webáruházunkban a K&H Bank biztonságos rendszerén fizethet bankkártyával. Ilyenkor a bank weblapjára irányítja a rendszer, ahol a jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosított tranzakcióval fizethet. (A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.)

 

 

•A törvényben meghatározott feltételek mellett a fogyasztó élhet az elállás jogával!

• Alaktrész Akció kiadványunkban szereplő tételek villámgyorsan megrendelhetők a webáruházban. A képre kattintva máris a kosárba kerül a kiválasztott cikk.

• Ha nehéz beazonosítani egy-egy alkatrészt, boltos kollégáink, alkatrészes területi képviselőink telefonon, e-mailen keresztül is tudnak segíteni, ilyenkor sem kell lemondani a webes rendelésről.

• A beazonosításban sokat segíthet egy fénykép, vagy a szóban forgó alkatrészről leolvasható azonosítók, kódszámok ismerete, illetve mindenképpen szükség van arra, hogy milyen típusú, évjáratú, alvázszámú géphez kell. Ez személyes érdeklődés esetén is meggyorsítja az ügyintézést.

• Mindenkinek más és más jellemző fontos, van, aki eredeti alkatrészekkel dolgozik szívesebben, mások inkább az árat nézik. Webshopunkban mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

• Ha nem megfelelő terméket rendelt, az sem probléma! A törvényi szabályozásoknak megfelelően 14 napos elállási jogot biztosítunk! Webáruházunk felületén tájékozódhat ennek pontos részleteiről.

 

Ne feledje, 2017. november 24-25-26. Black Friday az AXIÁL-nál! Látogasson el a webshop.axial.hu oldalra, és vásárolja meg sorban állás nélkül a kiszemelt termékeket!

 

Forrás és kép: AXIÁL Híradó 2017. 05. szám