Májusi alkatrész akciók és újdonságok!

Májusi alkatrész akciók és újdonságok!

2017. május 18. csütörtök.
  (Alkatrészek)

Közel két hétig érvényesek még az AXIÁL Kft. májusi alkatrész akció, melyeket kiadványunkban gyűjtöttünk össze. Az alábbiakban megtekintheti az újságot online vagy akár le is töltheti azt!

Murray MSD 200 oldalkidobós fűnyírótraktorral a fűnyírás szórakozássá válik

Több száz négyzetméteres gyepfelület heti nyírása már lehet, hogy túlmutat a „hobbi fűnyírás” kategórián. Nagyobb zöldfelület rendszeres ápolásához célszerű lehet egy fűnyíró traktor beszerzése, hiszen egy átlagos fűnyíró szélességének háromszorosát képes lenyírni egy menetben.

 

 

A szóban forgó MSD 200 típus vágásszélessége 117 cm, a vágás minőségét a három késes vágószerkezet biztosítja. A vágásmagasság rendkívül széles intervallumban állítható: 3,8 cm-től 10,2 cm-ig, 7 fokozatban. Ennek köszönhetően mindig optimális méretre vágható a fű. A vágóasztalon elhelyezett 4 db talajkövető kerék gondoskodik a vágás egyenletességéről. A Murray továbbra is a kerti gépekben bevált Briggs&Stratton motor mellett tette le a voksot. Az  MSD 200-as motorjának teljesítménye 22 lóerő. A gép hidrosztatikus meghajtású. A tartósságot biztosítja az öntvény első híd, még a kényelmet szolgálja a tempomat.

 

Egy profi műhelyből nem hiányozhat a Beta szerszámkocsija

A Beta kiváló minőségű kéziszerszámok széles skálájával van jelen a piacon. A szerszámok mellett különféle műhelyberendezések, illetve szerszámkocsik is megtalálhatók a márka kínálatában. Az AXIÁL májusi akciós kiadványából a Beta 8 fiókos szerszámkocsiját emelnénk ki, ami összesen 384 darab szerszámot rejt magában. A különféle kulcskészletek mellett többféle fogó, reszelő, bitfej készlet jár a kocsihoz.

 

 

A prémium szerszámok, prémium tárolót érdemelnek meg, így minden egyes fiók habgumi védőszőnyeggel bélelt. 4 darab kereke közül 2 rögzített, még 2 elforduló, az egyik fékezhető. A szerszámok biztonságát a biztonsági zárral ellátott központi zár biztosítja. Beépített oldalsó palacktartónak köszönhetően a különféle flakonos és egyéb hengeres kiszerelésű segédanyagok is kéznél vannak.

 

Megfelelő munkavédelem melegebb időben is

A melegebb idő beköszöntével célszerű a munkavédelmi bakancsokat kényelmesebb, nyitottabb szandálokra cserélni, természetesen szem előtt tartva a munkavédelmi kategóriának való megfelelést. A mezőgazdasági munkáknál főként a mechanikai sérülések jelentenek problémát. Ezen kívül fontos a csúszásmentes, átszúrás elleni védelemmel rendelkező talp is. Az egész napos munka miatt ügyeljünk arra, hogy a felsőrész jól szellőzőn, illetve ütődéselnyelő sarok kiképzésű lábbelit válasszunk.

Az S1, illetve az S1P kategóriába tartozó szandálok, ezeket a kritériumokat már teljesítik. Az AXIÁL májusi akciónak keretében kétféle modell is elérhető kedvező áron.

 

 

A Tevere S1P SRC modell több szempontól is ideális választás:

- S1P kategória

- SRC talp kialakítás- préselt vastag marhabőr felsőrész

- lélegző kopásálló bélés- acél orrvédelem 200 J-ig

- kivehető, párnázott antisztatikus talpbetét- acél, köztalp átszúrás elleni védelem

- PU 2D csúszásmentes, olajálló SRC talp

- Széles méretválaszték: 35-48-as méret

 

Forrás és kép: Agroinform