Különdíjas a Walterscheid fejlesztése

Különdíjas a Walterscheid fejlesztése

2017. november 17. péntek.
  (Alkatrészek)

Nem csupán az általunk forgalmazott gépeket, hanem az Alkatrészüzletágunk kínálatában megtalálható Walterscheid márka újdonságát is díjazták a hannoveri Agritechnica szakkiállítás termékdíj pályázatán.

Az Agritechnicán különdíjat nyert beépített lengéscsillapítóval ellátott hidraulikus felsőkar először 2016 novemberében debütált az olasz EIMA kiállításon, ahol ugyancsak elismeréssel jutalmazták. Na, de nézzük meg, mitől különleges ez a többszörösen díjazott termék!

A hidraulikus felsőkar az egyik összetevője a modern hárompontos függesztő rendszernek, ami egy könnyen működő kapcsolatot biztosít az erőgép és a munkagép között. A hidraulikusan állítható hossz leegyszerűsíti a csatlakozási folyamatot ugyanúgy, mint a munkagép horizontális mozgatását. 

 

A képen Jordáki Gábor, a GKN Walterscheid GmbH kelet-európai értékesítési vezetője

 

A standard jellemzők mellett a termék képes csillapítani a lengést, amit szállítás közben a mozgó munkagép okoz. A lengéscsillapító mechanizmusa be van építve a hidraulikus munkahengerbe és nem igényel további helyet. A lengéscsillapító működése aktiválható, illetve kikapcsolható a vezető ülésből, továbbá a feszítőerő is állítható.

 

 

A termék csereszabatos a standard harmadik ponttal és felszerelhető további komponens nélkül. Biztonságos működési pozíció tartható fenn a hidraulikus működtetésű visszacsapó szelep nélkül is.

Jobb vezetési teljesítmény, fejlettebb vezetési kényelem, ez garantálja a Walterscheid.

 

Forrás és kép: Walterscheid, AXIÁL Kft.