Kopóalkatrészek széles választéka a Vogel & Noot termékekhez

Kopóalkatrészek széles választéka a Vogel & Noot termékekhez

2017. július 24. hétfő.
  (Alkatrészek)

Az elmúlt időszakban problémát jelentett a Vogel kopóalkatrészek beszerzése. Az ellátási nehézségek hatására cégünk úgy döntött, hogy saját márkás termékekkel jelenik meg a piacon, melyekkel a már jól ismert minőségben, ISTER márkanév alatt találkozhat.

A márkanév alatt az eredetivel teljesen megegyező minőséget kínálunk. Palettánkon egyelőre a népszerű és keresett kopórészek találhatók meg, úgymint, UN, UNM 40, 43, WSN 40, 43 ekevasak, ekenádak, beforgató lemezek, előhántó vasak és előhántó lemezek. Ráadásul az ekevasak már élfelrakott verzióban is elérhetőek.

Azonban nem a kopóalkatrészek az egyetlenek, melyek megtalálhatók az ISTER palettán. Cégünk jó néhány évvel ezelőtt döntött a saját márka alapítása mellett, melynek az volt az oka, hogy a kereskedelmi forgalomban lévő általános alkatrészek és szerelési segédanyagok kínálata folyamatosan nőtt, új márkák jelentek meg, majd tűntek el a piacon. Ahhoz hogy állandóan ellenőrzött minőséget kínálhassunk, megfelelő gyártókat állítottunk magunk mellé, és az ő termékeikből alakítottuk ki az ISTER termékcsaládot.

Az azóta eltelt években folyamatosan bővítettük a saját márkás termékek körét azért, hogy vásárlóink számára alternatívát is tudjunk nyújtani egy-egy tétel beszerzésére. Ma már széles termékpaletta érhető el a márkanév alatt: csapágyak, kötözőanyagok, csiszolóanyagok, akkumulátor családok, elektródák, különféle tisztítószerek, kenőanyagok, stb. 

 

Az ISTER termékcsaládról érdeklődjön üzleteinkben vagy látogasson el webáruházunk honlapjára!