Júliusi alkatrész és szerszám akciók (+katalógus)

Júliusi alkatrész és szerszám akciók (+katalógus)

2017. július 14. péntek.
  (Alkatrészek)

Félidőnél tart a 2017. júliusi alkatrész akciónk, de van még két hete, hogy válogasson e havi ajánlataink közül. Most három terméket emeltünk ki a sokaságból, de a cikk végén az összes terméket tartalmazó katalógusunkat is megtalálja.

Makita EM3400U motoros kasza

A nyár elengedhetetlen velejárója a kerti munka. A kertek, zöld területek karbantartása nemcsak esztétikai szempontból szükséges. A magasra növő fűfélék, gazos területek pollenjeikkel sok kellemetlenséget okozhatnak a környéken élőknek. Az egyik legnagyobb „nyári közellenség” a parlagfű. A gazdálkodók számára nem kell hosszan ecsetelni, hogy a parlagfüves területekért a hatóság akár büntetést is kiszabhat. Célszerű tehát a zöld területeket rendszeresen karbantartani. Az ilyen munkában nagy segítség a Makita EM3400U benzinmotoros fűkaszája. Kifejezetten „farmer” célokra ajánlja a gyártó. 1,54 lóerős, kétütemű benzinmotorral van szerelve. A kényelmet szolgálja az állítható szarvmarkolat, a könnyű és strapabíró konstrukció. A géphez a damilfej mellett négyfogú ütőkés is szállításra kerül.

 

Műszaki adatok:

- 34 köbcentiméteres, 1,54 lóerő teljesítményű benzinmotor

- 0,75 literes üzemanyagtartály

- súly: 6,5 kg

 

 

Milwaukee M18 FUEL ütvecsavarozó

A "Milwaukee" márkanév speciálisan a professzionális felhasználók számára gyártott, magas igénybevételre tervezett szerszámgépeket takar. A piros-fekete gépek több, mint 90 éves múltra tekintenek vissza. Az M18 gépcsalád ugyanakkor már az „új kor gyermeke”, hiszen a gyártó egyik legkorszerűbb, 18 voltos rendszerét takarja. Az M18 FUEL gépek az akkumulátoros gépek csúcsát jelentik, kimagasló teljesítménnyel és működési idővel.

A kofferben a gép mellett kettő 5.0 Ah akkumulátor található, ami kompatibilis más, M18 rendszerű géphez. Töltési ideje 80 perc. ¾” biztosító gyűrűvel ellátott nagynyomatékú ütvecsavarozó maximális nyomatéka rögzítéshez 508/1016 Nm. A gépben saját tervezésű, szénkefe nélküli motor található, aminek hosszabb az élettartama és akár 20 százalékkal több erő kifejtésére képes. A gép túlterhelés elleni védelme óvja az akkumulátort is. A Milwaukee ütvecsavarozója egyik szerelőműhelyből sem hiányozhat!

 

Műszaki adatok:

- Üresjárati fordulatszám (fordulat/perc): 0-1200 / 0-1700

- Ütésszám (ütés/perc) 0-1700 / 0-2300

- Feszültség: 18 V

- Súly akkumulátorral: 3,3 kg

 

 

KREATOR csillag-villáskulcs készlet

Július havi akciós kínálatunk következő kiemelése meglehetősen „egy per egyes” termék. A KREATOR csillag-villáskulcs készletben nincsen semmi különleges dolog, szépen, egyszerűen teszi a dolgát. A szóban forgó készlet 12 részes és a 6-22 mm-es méret tartományban tartalmaz szerszámokat. Az alapanyag ötvözetében található vanádium az ipari felhasználást tekintve az egyik legjelentősebb elem. Szerszámacél gyártás egyik elengedhetetlen alapanyaga, acél ötvözéséhez felhasználva növeli a szilárdságot, és az ütésekkel szembeni ellenállóképességet.

Széles körű felhasználása miatt bárkinek ajánljuk!