Idén se álljon sorba!

Idén se álljon sorba!

2017. november 21. kedd.
  (Alkatrészek)

Tavaly novemberben cégünk első alkalommal csatlakozott a „Black Friday”, azaz „Fekete péntek” kezdeményezéshez. Hazánkban 2013-ban indult ez az akcióhullám, de szülőhazájában, az Egyesült Államokban több évtizedes múltja van.

A tények

A „Black Friday” elnevezés eredetéről különféle történetek olvashatók az interneten, több lehetséges magyarázat is kering. Egy biztos: az időpont, amely az amerikaiak egyik legnagyobb ünnepéhez, a hálaadáshoz kapcsolódik. A Black Friday ugyanis nem más, mint a hálaadást követő első nyitvatartási nap. A különféle történetek mögött közös kapocs a karácsonyi nagybevásárlások kezdete. Az üzletek ekkortól már karácsonyi díszben pompáznak, és a kereskedők, hálózatok különféle akciókkal, kedvezményekkel indítják a karácsonyi szezont.

 

NAGYÍTÁSÉRT kattintson a képre!

 

Black Friday az AXIÁL-nál

Tavaly két tényező befolyásolta részvételünket a Black Friday akcióban. Egyrészt a piaci elvárásoknak megfelelően igyekeztünk vonzó kondíciókat kialakítani, és ügyfeleinket, ahol lehet, árelőnyhöz juttatni, ezért számos előrendelési és fix áras akciót hirdettünk az év folyamán. A Black Friday részünkről tulajdonképpen nem volt más, mint egy fix áras, szezonvégi akció. A mezőgazdaságban november második felére rendszerint már lecsendesedik a munka, több idő jut másra is. E szempontból partnerkörünknek is megfelelő az időzítés. Másrészt szerettük volna ilyen formában is felhívni a figyelmet az egyre bővülő webshopos kínálatunkra, hiszen tapasztalataink szerint, noha növekszik a forgalom, még mindig sokan idegenkednek ettől a vásárlási formától.

Idén is elsősorban a webáruházi vásárlást javasoljuk, hiszen kényelmesen, sorban állás nélkül juthatnak a kiszemelt termékekhez. Kedvezményeink mértékét úgy alakítottuk ki, hogy akik eddig valamilyen okból nem éltek ezzel a lehetőséggel, azok is vonzónak találják, és merjék leadni első rendeléseiket!” – összegezte Koszorus Gábor, az AXIÁL Kft. Alkatrészüzletágának igazgatója.

 

HIRDETÉS

 

Idén se álljon a sorba!

A tavalyi sikeres akciót követően idén novemberben is lesz Black Friday az AXIÁL-nál. 2017. november 24-25-26-án, azaz egész hétvégén, közel ötven cikk ára lesz szenzációsan jó a webáruházunkban. Az elmúlt évhez hasonlóan kiváló minőségű kéziszerszámokkal, műszaki termékekkel, játékokkal, karbantartó eszközökkel készülünk. A „fekete pénteki” kínálatunkba a lehető legtöbb olyan terméket bevettük, amelyekre egy mezőgazdasági vagy akár ipari vállalkozásoknak szüksége lehet. Emellett a karácsonyi ajándékozáshoz is kínálunk jó ötleteket!

 

Kattintson 2017. november 24-25-26-án a webshop.axial.hu oldalra és tekintse meg kínálatunkat!

 

Forrás és kép: AXIÁL Híradó 2017. 05. szám