Csendes, környezetbarát működés Makita akkus fűkaszákkal

Csendes, környezetbarát működés Makita akkus fűkaszákkal

2017. október 19. csütörtök.
  (Alkatrészek)

Csak kapcsolja be! Nincs szüksége üzemanyagra, nem kell hálózati kábel. Környezetbarát üzemeltetés, nincs károsanyag-kibocsátás, alacsony zajszint. Ez jellemzi az új Makita DUR187UZ/DUR188UZ akkus fűkaszákat. 

A szénkefe nélküli, egyenáramú motor szinte karbantartásmentes. Jellemző rá, hogy hatékonyabb energiafelhasználású, mint a szénkefékkel ellátott modellek. A súrlódás legyőzésére fordítandó energia megszűnése miatt kisebb az energiafelvétel, ami hosszabb üzemidőt, gazdaságosabb akkumulátor használatot biztosít.

 

DUR187UZ

 

Egy feltöltéssel több munkát végezhetünk el a típusokkal. A hatékonyság a beruházási költségek megtérülésében is megmutatkozik, azonos élettartam mellett, több megtermelt haszon lehetséges. Ráadásul a kefe nélküli egyenáramú motor alacsonyabb áramfelvételének következménye a kisebb hőtermelés. A ház melegedése így nem nehezíti a hosszabb üzemeltetést.

 

ADT – elektronikus sebesség-szabályozás állítja be a megfelelő sebességet és nyomatékot használat közben.

XPT – csepp és porálló borítás, mostohább időjárási körülmények között is védelmet biztosít a gép számára.

BL – szénkefementes, kevesebb karbantartást igénylő motor.

LXT - 18V-os Lithium-Ion akkumulátor

 

A DUR187UZ/DUR188UZ modellek kevesebb, mint 4 kg-ot nyomnak, könnyű súlyuk és multifunkcionális kezelőszervük remek irányíthatóságot biztosít használójuknak.

A új Makita akkus fűkaszákról érdeklődjön boltjainkban vagy látogasson el webáruházunk honlapjára!

 

Forrás: Makita 2017/II. ősz-tél 29-30. oldal

 

DUR188UZ