Black Friday 2017: Iweld hegesztéstechnikai termékek

Black Friday 2017: Iweld hegesztéstechnikai termékek

2017. november 10. péntek.
  (Alkatrészek)

Ragadja meg a lehetőséget és vásároljon jelentős kedvezménnyel Iweld hegesztéstechnikai termékeket 2017. november 24-25-26. napokon! Ha éppen inverter, illetve fejpajzs vásárlást fontolgat, ne hagyja ki akciónkat, melyet évente csak egyszer hirdetünk meg!

Az Iweld eltökélt, hogy a hegesztés és vágás szélesebb területén a lehető legversenyképesebben nyújtson hatékony, gazdaságos megoldást, legyen szó több műszakos ipari termelésről vagy kisebb, alkalmi lakatosmunkákról.

A Gorilla Superforce hegesztő inverter bevont elektródás (MMA) hegesztésre alkalmas. Az MMA egy sokoldalú és egyszerű hegesztési technológia, ezért széles körben elterjedt a fém feldolgozó ágazatokban. Az eljárás alacsony berendezés igény mellett kiváló minőségű hegesztést tesz lehetővé, szinte az összes fém esetén. Megfelelő elektróda használatával akár alumínium hegesztésére is alkalmazható. Legnagyobb előnye a MIG/MAG és AWI hegesztéssel szemben a könnyű hordozhatóság mellett, hogy nem szükséges a szélérzékeny védőgáz használata, ami többek között az építőipari és más szabadban végzett alkalmazásoknál előnyös. A Gorilla sorozat minden tagja fejlett IGBT technológián alapul. Az IGBT precíz szabályozásának és a kiegészítő funkcióknak köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető és megbízható hegesztőgépet kapunk.

 

 

A Gorilla Superforce 230 bevont-elektródás hegesztő inverter, kisipari hegesztési feladatok elvégzéséhez. A speciális vezérlő technológia jelentősen javítja a hegesztési teljesítményt, különböző hegesztési alkalmazásoknál. Széles körben használható rutilos és bázikus elektróda hegesztéshez. A „Hot Start” technológiának köszönhetően könnyű az ívgyújtás, kevesebb fröcskölés és stabil ív jellemzi. Az állítható „Arc Force” technológia nagymértékben javítja a hegesztőgép teljesítményét hosszú hegesztőkábel használatakor is. Az „Anti Stick” funkció az elektróda letapadása esetén a másodperc tört része alatt megszakítja az áramot, ezáltal az elektróda nem károsodik. A készülék túlterhelés és túlmelegedés elleni védelemmel ellátott.

 

Műszaki paraméterek:

• Hálózati feszültség: 230V AC±10% - 50/60 Hz

• Hatásfok: 85 %

• Bekapcsolási idő: (10 perc/40°C) - 215A @ 60%; (10 perc/20°C) - 166A @ 100%

• Hegesztőáram tartomány 20A-215A

• Munkafeszültség tartomány 20.8V - 28.6V

• Védelmi osztály IP23

• Tömeg: 8.5 kg

• Méret 375 x 155 x 215 mm

 

HIRDETÉS

 

Kimagasló személyi biztonságot nyújt az Iweld Nored Eye II Blackbase elnevezésű automata hegesztő fejpajzsa, melyet használatra készen kínálunk. Nem kell mást tennie, mint beállítani a fejkosár fejpántjait a megfelelő méretre, illetve kiválasztani az optimális elsötétedési fokozatot az aktuális hegesztési feladathoz. A tartós, könnyű, égést késleltető, időtálló anyagból készült sisak nagy látómezővel rendelkezik, melynek mérete 96 x 39 mm. Az elsötétedés és köszörülési mód kívülről állítható a felszerelésen. Belülről állítható az érzékenység és kivilágosodási késleltetési idő. Az ultra magas UV és infravörös védelemmel ellátott, mindössze 1 kg súlyú fejpajzs különleges kialakítású fejkosár szerkezete maximális kényelmet biztosít a felhasználónak.

 

Ne feledje, a termékeket kedvezményes áron 2017. november 24-25-26. napokon vásárolhatja meg alkatrészüzleteinkben vagy a webshop.axial.hu honlapon!

 

Forrás és kép: Iweld, Pexels