Black Friday 2017: Fiskars termékek

Black Friday 2017: Fiskars termékek

2017. november 08. szerda.
  (Alkatrészek)

Készüljön az őszi-téli szezonra Fiskars termékekkel, melyek csak 2017. november 24-25-26-án, a Black Friday hétvége alkalmából jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg alkatrészüzleteinkben és webáruházunk honlapján!

Örökség

Bevallom, a Fiskars márkanévről először az otthon, az asztalfiókban lapuló olló jut eszembe, amelyet gyerekkorom óta használok – sokszor talán túl nagy kihívások elé állítva – és mégis derekasan helytáll minden megmérettetésen idestova 30 éve. Rövid történetem után biztos nem lepődik meg, hogy a Fiskars szó elhangzásával, én és még sokan mások egy megbízható, időtálló, minőségi termékre gondolunk. A Fiskars ezt egyszerűen csak az örökségnek nevezi.

A finn céget 1649-ben hozták létre és ma a nyugati világ egyik legrégebbi vállalataként tartják számon, tehát volt idejük megtervezni, átgondolni termékeiket. Természetesen ez az elhivatottság, ez a minden részletre kiterjedő alaposság és gondosság már rég túllépett az ollókon. Portfóliójukban a konyhai és kerti munkákhoz is találhatunk megfelelő célszerszámokat, az utóbbi jó néhány tételét cégünk kínálatában is fellelheti. Sőt, az elmúlt években divatossá vált Black Friday akció keretében 2017. november 24-25-26-án jelentős kedvezménnyel vásárolhat meg 5 db Fiskars terméket az országban található 19 alkatrészüzletünkben, illetve a webshop.axial.hu honlapunkon.

 

 

Az elpusztíthatatlan rönkhasító

Elsőként az X27-es hosszúnyelű rönkhasító fejszét szeretném említeni, melyet a többi Fiskars fejszével egyetemben „elpusztíthatatlannak” titulálnak. Számos mesterember kötelezte már el magát a márka fejszéi mellett, nem véletlenül. Formás kialakításuk, tökéletes pengegeometriájuk, és modern anyaguk a legkeményebb feladatok elvégzésére is alkalmassá teszi az eszközöket. Az X27-es hasítófejsze 30 cm-nél nagyobb átmérőjű rönkök hasításához ajánlott, hosszú nyele maximalizálja a lendítés hatékonyságát. A nyél ultrakönnyű és tartós, „rázkódáselnyelő” felületstruktúrája kényelmes, biztos fogást ad. A fejsze feje kétszeresen edzett, a fejtest acélkeménysége: 48 HRC; az él keménysége 55 HRC. A fejen található PTFE (teflon) bevonat 25%-kal csökkenti a súrlódást és a rozsdásodás ellen is véd.

 

HIRDETÉS

 

Mindig éles vágás

Nem üres marketingszólam, a Hardware kések már valóban egy új generációt képviselnek. Nem csupán tökéletes fogást és mindig éles vágást garantálnak, de beépített élezővel is rendelkeznek. A 1023618 katalógus számú általános használatra ajánlott kés 215 mm hosszú és 40 mm széles. Ergonomikus markolata három részből áll, így mindenkor kényelmes és biztonságos fogást biztosít a használójának. A kés magas minőségű, tartós pengéjű, melyet mindig karbantarthat a tokba épített élezővel. Továbbá a tokba illesztett betét forgatható is, így balkezes használatra is alkalmas.

Persze, nem minden termék rendelkezik beépített élezővel, de erre is ajánl megoldást a Fiskars külön kapható fejsze- és késélezőjével. A könnyen szállítható, jobb és balkezes használatra egyaránt alkalmas élező egyszerű kezelésű. A recés kerámia köszörűkő biztosítja az optimális élességet, ezzel a fejsze vagy kés hosszú élettartamát. Az élező használatával szakszerűen tarthatja karban vágóeszközeit.

 

 

Innovatív hóeszközök

A továbbiakban is a Fiskars márkáról lesz szó, de átlépünk egy teljesen más területre, a hóeszközökre. A téli hideg, a havas idő beköszöntével a teendők száma is megsokszorozódik, a hétköznapi rutin feladatok, mint például a reggeli munkába indulás is körülményesebbé válik. A Fiskars két alapvető hóeszköze jó szolgálatot tehet minden háztartásban.

A SnowXpert hólapát feje erős, fagyálló műanyagból készült. Speciális felületének köszönhetően még a vizes hó sem tapad a felületére. A hólapát élét alumínium védi, az eszköz nyele is alumíniumból van, így a lapát használata nem fárasztó. A nyél bevonata a hidegtől is véd, végén kengyel formájú markolat található, melynek segítségével nagyobb erő is kifejthető, de így a tárolása is egyszerűbb. A hólapát formája miatt akár terménylapátnak is alkalmas.

Másik alapeszköz a prémium kategóriájú SnowXpert jégkaparó kefével, amely az autó körüli hótömeg vagy az ablaküvegre fagyott jég eltávolításában lehet segítségünkre, és kímélhet meg egyúttal számtalan bosszúságtól. Az eszköz rugalmas kialakításának révén kitűnően alkalmazkodik az ívelt szélvédőhöz, de a tükrök takarítására is alkalmas. Kétoldalas, karcmentes, rugalmas sörtéje nem karcolja az üveget. A dupla éllel rendelkező kaparó a toló-húzó mozdulat során mindkét irányban dolgozik. Szétválasztható kivitelének jóvoltából könnyen tárolható.

 

Ne feledje, a termékeket kedvezményes áron 2017. november 24-25-26. napokon vásárolhatja meg alkatrészüzleteinkben vagy a webshop.axial.hu honlapon!

 

Forrás és kép: Fiskars