Black Friday 2017: CP akkus ütvecsavarbehajtó

Black Friday 2017: CP akkus ütvecsavarbehajtó

2017. november 06. hétfő.
  (Alkatrészek)

A jó ütvecsavarbehajtó a műhely legfontosabb szerszáma lehet, ezért is kínálunk egy akkumulátoros készüléket 40%-os kedvezménnyel a 2017. november 24-25-26. napokon tartó Black Friday akcióban. Ismerje meg a készülék paramétereit cikkünkből!

Az 1901-ben alapított Chicago Pneumatic gépjárműipari szerszámok széles spektrumát kínálja. Erősségük a multikulturális mérnöki tapasztalatok, a minőségcentrikus gyártási szakértelem és az ügyfél-orientált szolgáltatás teljes integrációja. Célkitűzésük a vásárlók igényeinek kielégítése mellett az, hogy csúcsminőséget, kiemelkedő teljesítőképességet és a lehető legkedvezőbb ár-érték arányt kombináló kiváló pneumatikus szerszám megoldásokat kínáljanak ügyfeleiknek.

 

 

A röviden csak CP-nek nevezett márka szerszámai komoly munkára készültek, strapabíró, erőteljes és megbízható eszközök. Figyelembe véve az autóipari szakemberek elvárásait, új eszközeiket magasabb forgatónyomaték, nagyobb fordulatszám, csökkentett rezgés, kisebb súly, nagyobb fokú ellenőrzés és maximális rugalmasság jellemzi.

 

HIRDETÉS

 

Igaz ez a 2017. november 24-25-26. napokon tartó Black Friday akcióban szereplő CP 8848 1/2" akkus ütvecsavarozóra is, melyet 40% kedvezménnyel vásárolhat meg.

A CP akkus ütvecsavarbehajtó-család erős ütésű, magas forgatónyomatékkal, ütőfrekvenciával és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezek a szerszámok a legjobbak kategóriájukban, tartós munkavégzéshez alkalmas magas teljesítményű akkuval, valamint ergonómiailag kialakított, jól megfogható markolattal. Ideálisak kisebb motorok és járművek szerelési munkáinál.

 

 

A CP 8848 1/2"-os modellt 2 db akkumulátorral és 1 db töltővel szállítjuk. A típus maximális kioldó nyomatéka 1050 Nm, fordulatszáma 1900 fordulat/perc. Felépítését tekintve alumínium fém sebességváltó és áttétel, valamint alumínium forgó alkatrészek jellemzik. A masszív belsőt kényelmes és ellenálló külső fedi. Ütésálló, különleges kompozit ház, gumi elasztomer anyagból. Puha, gumírozott markolata ergonomikusan kialakított, így tökéletesen kézre áll. Gumi csillapítóelemek védik az ütésektől és a rázkódástól a töltéskijelzővel rendelkező akkumulátort is, mely 20V-os Lítium-Ion technológiás. A készülék ravasza teljesítményszabályozós és biztonsági zárral ellátott.

Ne feledje, a terméket kedvezményes áron 2017. november 24-25-26. napokon vásárolhatja meg alkatrészüzleteinkben vagy a webshop.axial.hu honlapon!

 

Forrás és kép: CP