FacebookYoutubeInstagramAxiál WebáruházHírlevélAXIÁL RSS
Bisnode tanusitvany
Széchenyi Terv

Framest

FraKomb


A magágy készítésben új agrotechnikai és gazdasági elvárások jelentek meg, ezekre ad azonnali választ a FRAKOMB magágykészítő gépcsalád.

A család tagjai a függesztett FK 2000, FK 2500 és FK 3000, valamint a vontatott FK 4000, FK 5000, FK 6000, FK 8000.

 

FraDisc


Egy jó üzemben egy jó tárcsára mindig szükség van! A Fradisc középnehéz és nehéz tárcsák 140-től egészen 320 LE vonóerőig nyújtanak megoldást.

Az eladott, használatban lévő gépek elsősorban munkaminőségükkel, használati értékükkel nyerték meg partnereink bizalmát.

 

FraRoll


Két illetve három taggal szerelt vontatott hengerek. Függőlegesen összecsukhatók a jó súlyeloszlás érdekében.

A talajkontúrozás és a hossz-vízszint is jól, pontosan beállíthatók.

 

Reptill


A gép rést tölt be a csökkentett műveletre szánt eszközök között. Eddig csak a 240 LE fölötti traktorok számára volt elérhetők az egymenetes eszközök.

A REPTILL a 160-220 LE kategória számára ad lehetőséget a felszíni hántással, keveréssel egyidőbeni mélyebb réteg kondícionálására.

 

ConDisc


A CONDISC a már jól bevált FRADISC 4000 X tárcsa kiegészítése lazítókésekkel.

 

 

FraLaz


A FRALAZ szárnyas középmély lazító tervezése a jó lazítás négy feltételéből indult ki: A lazítás a szükséges mélységig történjen, a teljes keresztmetszet legyen átrepesztve, NE kerüljenek a felszínre elmunkálhatatlan hantok, valamint a felszín legyen lezárva a kiszáradás ellen.

 

EcoLaz


A nagy erőgépekhez gyártott FRALAZ nyomdokain járva elkészítettük a kisebb traktorok által is jól használhat ECOLAZ családot. Kisebb súlya miatt könnyebben szállítható, de emellett megőrzi az elődök jó tulajdonságait.