Manitou EP15LI - ES112 Easy anyagmozgató gépek

Manitou EP15LI - ES112 Easy anyagmozgató gépek

Manitou anyagmozgató gépek a kínálatban, az ES112 elektromos raklapemelő és az EP15LI elektromos raklapemelő az Easy termékcsalád része. Az Easy családba tartoznak a nem intenzív használatra kifejlesztett gépek.

 

 

Manitou EP15Li ( Lithium) elektromos raklapemelő

Az EP15 Li egy 1500 kg teherbírású elektromos raklapszállító, melynek mozgatásáról egy 24V/40A teljesítményű lithium akkumulátor gondoskodik. A Lithium akkumulátor előnye, hogy nem kell megvárni a teljes lemerülését az akkumulátornak, hanem rátölthetünk bármikor amikor szükségesnek érezzük vagy a munkafolyamat lehetővé teszi az akkumulátor károsodása nélkül. A töltést egy beépített töltővel tudjuk megoldani.

Kisméretének köszönhetően ideális teherautókban vagy kisraktárakban szűkebb helyeken történő anyagmozgatásra is. A villahossza 1150 mm, emelési magassága 120 mm, a teljes hossza pedig csak 1669 mm. A kompakt kialakítás előnye az 1560 mm-es fordulási sugár, ami a kategória élmezőnyéhez tartozik. Súlya csak 189 kg. A kezelőszervek ergonomikus kialakításának köszönhetően a gép könnyen és pontosan irányítható.

 

 

Manitou ES112 elektromos raklapemelő

Teherbírása 1200 kg. 3 oszlop kiosztással érhető el. Van egy simplex oszlop verzió, aminek emelési magassága 1500 mm és a teljes emelési magasságban tudja a szabademelést. A simplex oszlop mellett van kettő elérhető duplex oszlop melyeknek az emelési magassága 2700 illetve 3600 mm, viszont ezeknek az oszlopoknak már nincs szabademelésük. A gép mozgatását egy 24V/60A teljesítményű Lithium akkumulátorra bízták. Erre az akkumulátorra is rátölthetünk amikor szükséges vagy amikor a munkafolyamat lehetővé teszi. Töltés szintén egy beépített töltővel oldható meg. Ezt az emelőgépet kisebb raktárakba ajánljuk, ahol napi néhány óra munkavégzés történne a berendezéssel. Fordulási sugara 1392 mm, munka folyosó igénye 2161 mm, ami kiemelkedő a kategóriájában. Átgondolt tervezésnek köszönhetően könnyen kezelhető és kis karbantartás igényű gépről beszélünk.

 

További információt a Manitou Easy gépekről területileg illetékes munkatársunktól kaphat!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek