Így jött létre az AXICORN (+videó)

Így jött létre az AXICORN (+videó)

Idén is megrendeztük hagyományos évértékelő sajtótájékoztatónkat, melyet ezúttal nem személyesen, hanem az online térben láthattak partnereink.

A koronavírus-járvány miatt nem volt lehetőség a találkozásra, éppen ezért nagy hangsúlyt helyeztünk a szervezésnél arra, hogy élményt adjunk nézőinknek. Ezt a célt szolgálta a profi módon kialakított stúdió, a rendezvény alatt beküldhető szelfik és az egyedi csomagolású AXICORN is.

 

 

Az összesen 3500 db AXICORN termék pörkölt, sós kukoricát rejtett magában - a nagy sikert aratott ropogtatnivalókról a Mogyi Kft. gondoskodott -, és három különféle kreatív csomagolással készült, melyek egytől egyig a rendezvény követésére, valamint a jóízű falatozásra sarkallták a fogyasztókat.

Íme a három különféle kreatív ösztönző mondata, melyeknek senki nem tudott ellenállni: Kukoricázzon velünk!; Pop & Korn - Hangolódj ránk!; Arasson sikert!

Az összes elkészült csomagból több száz névre szóló volt, valamint minden névből kettőt gyártottak le „egyet tegyél el, egyet meg egyél meg” alapon.

A névre szóló csomagolás mellett a SIPOS Design tervező csapata az úgynevezett „okos csomagolást” is alkalmazta, ami még magasabb fogyasztói élmény nyújtását tette lehetővé, ugyanis egy QR-kód segítségével összekötötte a fogyasztót az AXIÁL Kft. Spotify zenei listájával. A SIPOS Csoporthoz tartozó Iprint nyomdának köszönhetően készültek el a sós kukoricák csomagolóanyagai a Magyarországon egyedülálló Hp indigo 20000 digitális nyomdagéppel.

 

Az alábbi videóban rövid betekintést nyerhet, hogyan is történtek a munkálatok:

 

Forrás, kép, további információ: SIPOS Csoport

Videó: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek