Elismerés a Grammertől

Elismerés a Grammertől

Több mint 15 éves sikeres együttműködést tanúsító oklevelet vettek át az AXIÁL Kft. munkatársai a Grammer képviselőitől a hannoveri Agritechnica kiállításon.

 

2023. november 12. és 18. között rendezték meg a világ egyik vezető mezőgazdasági kiállítását, az Agritechnicát, melynek a németországi Hannover adott otthont. A neves eseményen az AXIÁL Kft. valamennyi beszállítója képviseltette magát, köztük volt a Grammer is.

Az AXIÁL Kft. 2006 óta forgalmazza a Grammer márka termékeit, hivatalos viszonteladó a cég mezőgazdasági és építőipari vonalon. A vállalat által forgalmazott gépek, mint például a Landini, CLAAS, vagy RMH típusok egytől-egyik gyárilag Grammer ülésekkel szereltek, az ügyfelek is nagy megelégedéssel használják és keresik a márka vezetőüléseit a Magyarországon található 19 alkatrészüzletben.

A kiváló, több mint 15 éves múltra visszatekintő eredményes partnerkapcsolat elismeréseként a Grammer oklevelet adott az AXIÁL Kft.-nek, melynek átvételét a világjárvány, és az miatt elmaradt kiállítás nem tette lehetővé. 2023-ben viszont pótolták a gesztust, Mezőfi Gábor, a Vevőszolgálat üzletág igazgatója Bosnyák Róbert termékmenedzserrel, a műszaki csoportot képviselőjével együtt vették át az oklevelet.

A műszaki csoport tagjai elmondták, hogy nagyra becsülik az elismerést. Véleményük szerint a márka népszerűsége hazánkban a folyamatos fejlesztéseknek is köszönhető, amit az AXIÁL Kft. méltón képvisel a magyar piacon. Ennek legnagyobb bizonyítéka, hogy továbbra is folyamatos közös együttműködést tervez a két cég.

 

Kép: Faragó Róbert, termékmenedzser asszisztens

Szöveg: Csanádi Zoltán, termékmenedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek